Mijn eerste jaar als mama!

2011, wat een mooi jaar!


2011 zijn wij gestart gestart samen met ons aller eerste kindje. Onze wonder genaamd Aron. Ik kan niet anders zeggen dat ik gezegend ben met een heerlijk kind! Aron heeft ons doen verbazen hoe mooi het ouderschap is, en zelfs in combinatie met een opleiding is een kind opvoeden te doen! 

De eerste weken van 2011 heb ik genoten van mijn zwangerschap verlof, ik genoot van mijn kleine vent en mijn grote vent!

begin februari ben ik weer begonnen met mijn studie, ik werkte hard, en soms nachten lang aan verslagen want ik moest en zou alles op tijd af hebben! En dit is mij (natuurlijk) gelukt! Alles wat ik gemist had moest ik in halen en dat koste natuurlijk veel tijd en werk. Ik kreeg het allemaal op tijd af en was natuurlijk super trots op mezelf!

Natuurlijk kende het ook zijn zware momenten, wanneer Aron in een sprongetje zat of een tandje kreeg en niet wou slapen. Maar gelukkig stond ik op die momenten niet alleen, ik had mijn lieve Robert nog aan mijn zijde! 

Mijn lieve Robert, die 6 dagen per week keihard werkt voor een goed inkomen voor ons gezinnetje. Ik heb toch echt zoveel respect voor hem! Nooit hoor ik hem klagen altijd werkt hij zich uit zijn naad! 

Ook kan ik vol trots zeggen dat wij in 2011 ons hebben verloofd, op 12 april 2013 zal ik hem dan ook mijn ja-woord geven in een mooie jurk! Een voorgenomen huwelijk is toch net als een kind krijgen één van de mooiste dingen die je mee kan maken!

Natuurlijk zijn er in afgelopen jaar ook minder leuke dingen gebeurt, de hersenbloeding van mijn oma, die nu nog steeds niet de oma is die ze altijd was! Ook hebben we een goede vriend verloren aan een rot ongeluk. Nog steeds denk ik regelmatig was je nog maar hier, of hé hoe kan dat nou ik hoor je stem! Helaas gaat dit niet op, je bent echt weg… Rust zacht lieve Kev.

Al met al kan ik zeggen dat ik een heerlijk jaar heb gehad, met leuke en minder leuke dingen. Ik ben ook blij dat ik dit jaar kan afsluiten en kan beginnen aan een nieuw jaar, het jaar 2012! Een nieuw jaar, met nieuwe kansen!
liefs, x
 Joyce

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s