Aron zijn anderhalfjaardag!

Wat vliegt de tijd voorbij. Ik kan me nog zo goed herinneren het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger was..De angst die ik toen beleefde om het iedereen te vertellen. En de angst van het verloop van mijn zwangerschap. Gelukkig is dit allemaal goed gelopen maar toch een ongelooflijke gebeurtenis. Toch gek dat je zwanger bent en niks door hebt, geen uitblijven van het maandelijkse feestje, geen misselijkheid, geen buikpijn… Helemaal niks.

Gelukkig werd op veertien december 2010 onze kern gezonde zoon geboren. Ik ben nog nooit zo gek op iemand geweest als dat ik op hem ben. Een ongekende liefde, een liefde die je iedereen wel zou willen laten voelen. Een liefde die je aan iedereen wilt laten zien, dat deed en doe ik dan ook vol trots! Trots laat ik aan iedereen die wil (of niet) foto’s zien van Aron, ik vertel verhalen over Aron. Dit krijg je als je trots op iets of iemand bent!

Veertien juni 2012 alweer een anderhalf jaar in ons leven, toch heel speciaal! En wat veranderd een kindje in zo’n relatief korte periode. Van een “niks kunnend wezentje” tot aan een dreumes die je de oren van je hoofd babbelt, die achter je aanrent en al echte boevenstreken vertoont. Ik vind het apart, maar ook ontzettend interessant, als pedagogisch medewerkster in spé leer je veel over de ontwikkeling van het kind. Maar de ontwikkeling van je eigen kind is toch wel het meest speciaal.

Qua uiterlijk heeft Aron weinig verandering door gemaakt. Hij lijkt nu nog meer op zijn vader dan bij zijn geboorte. Twee knappe mannen =).

Graag deel ik nog een paar foto’s van Aron het afgelopen anderhalf jaar:


We gaan nu richting zijn tweede verjaardag, wat klinkt dat al oud! Maar stiekem ook best leuk aangezien dit weer nieuwe ontwikkelingen mee brengt en nieuwe levenservaringen!

Advertisements

5 thoughts on “Aron zijn anderhalfjaardag!

 1. Wat een heerlijk mannetje is het toch! Je tekst is zo herkenbaar, Dana is in Maart alweer 5 jaar geworden en nog steeds iedere avond als ik haar nog even extra ga instoppen en een kus op haar voorhoofd geef komt er een golf van liefde in me. Een kindje is het mooiste wat er is.

  Geniet lekker van je mannetje(s)

  Xxx Miranda

 2. Heel mooi geschreven. Ook zo apart niks voelen en toch zwanger zijn hihi. Bij mijn vroege miskramen was ik vreselijk misselijk het kwam met golven en opvliegers. Hopelijk nog een keer mee te maken na 2 jaar nog steeds ongewenst kinderloos te zijn 😥 P.S. mooie foto’s en je lay-out is prachtig geworden meis!!

  Liefs, Kelly.

  • hij is wel doorgekomen hoor maar de eerste keer als je reageerd moet ik je “accepteren”, vond ik zelf prettig maar denk dat ik het ga veranderen haha! Dankjewel, het is heel bijzonder. Maar eerlijk waar ik wil het nooit weer zo, als ik een tweede kindje kan krijgen wil ik het wel graag eerder weten. Ik hoop ook voor jou (jullie) dat jullie snel zwanger mogen worden. Ik volg je nog maar net, maar ik gun het jullie heel erg! Ik ga voor jullie duimen!.

   En nogmaals dankje, ben heel blij met de nieuwe layout, ook al vind de maker (mijn vriend) hem nog niet mooi genoeg! Liefs

 3. Wat een mooi mannetje zeg… en het gaat zeker snel ik zie het aan me nichtje, die ook alweer bijna 2 wordt. Helaas zie ik haar maar weinig dus gaat het extra hardt.

  Ook ik hoop dat ik dit snel mag meemaken, want het moet toch een mooi geschenk zijn zo,n klein hummetje te mogen krijgen en opvoeden.

  Groetjes Debbie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s