Dagje dierentuin!

Vandaag hebben we weer een leuk dagje samen gehad! We hadden dagje naar het Emmen dierentuin nog op de planning staan en aangezien Robert en ik vanaf volgende week vakantiewerk hebben moesten we daar nog even heen. Via Remia had ik twee punten om zo het tweede kaartje gratis te krijgen (tip!).

We waren vanochtend om ongeveer 11 uur in het dierentuin en zijn rustig een rondje gaan lopen door het park. Aron vond de dieren heel interessant. Hij probeerde ook de dierennamen na te zeggen, dit klonk natuurlijk ontzettend schattig aangezien pinquin bijvoorbeeld een heel moeilijk woord is.

Het vogel gedeelte vond Aron heel mooi, hij is helemaal weg van “bogels” zoals hij het zelf zegt. Ook de eendjes zwommen daar in het water, daar is Aron ook dol op!De vorige keer dat Aron met zijn opa en oma in de dierentuin was vond Aron de Giraffes spannend en deze keer vond hij ze geweldig. Lichtelijk verbaasd over hoe lang hun nek was en hoe dicht bij ze konden komen kijken hij naar deze dieren.

De bavianen zijn ook maar gekke beesten volgens Aron, net zoals de Wallibi’s. Toen we bij de haaien en de vissen waren heeft Aron ook zijn oogjes uit gekeken en begon dan ook heel lief het visjes liedje te zingen. Bij de parkeerplaats zit nog het “nieuwe” gedeelte van de dierentuin die ons persoonlijk nogal tegenviel. De Pinquins die er liepen waren hartstikke schattig maar de rest van de dieren waren niet zo interessant. Gelukkig is het “oude” deel van het Emmen dierentuin wel ontzettend leuk!

Het was weer een geslaagd dagje, helaas is voor ons de vakantie al “voorbij” en beginnen we vanaf maandag met vakantiewerk! Robert gaat bij mijn vader in de fabriek aan de slag en ik ga de thuiszorg in voor 5 weekjes!

Liefs, Joyce

Advertisements

6 thoughts on “Dagje dierentuin!

 1. Leuk he dierentuinen! 🙂 ik zelf plan me ook nog een dagje 😀

  Ik zie al dat ik niet de enige ben die gewoon de hele vakantie aan het werk gaat, maarja wat extra geld is nooit weg 😉

  Een fijne “vakantie” en werkse!! 😀

 2. Oh ik ben dan wel niet meer zo klein maar ik vind dierentuin ook altijd nog leuk! Binnenkort maar weer eens heen!
  Werkse vanaf volgende week he?!

 3. Ben ook gek op dierentuinen, heb zelfs een abbo op Emmen. Ja wat valt dat tegen he het nieuwe stuk, maat de pinguïns zijn dan wel weer erg leuk. Maar vind het een eind om er even heen te lopen. Maar als ze gaan verhuizen zal het 1 groot park worden en niet meer in 2 delen.
  Heerlijk dus jullie zo,n leuke dag hebben gehad…
  Wij hebben nog in de planning staan om naar Rhenen Oudehands dierenpark te gaan, daar zijn we nog nooit geweest.

  • Jaa wij houden ook van dierenparken en Aron vind het ook leuk! hihi
   Ja klopt hetis wel een eind maar onze auto stond daar bij het nieuwe deel dus ideaal. Rhenen vonden wij persoonlijk niet zo leuk… heel kleinschalig. Via vakantie veilingen kun je wel kaartjes kopen trouwens voor Rhenen. Liefs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s