Sinterklaas wie kent hem niet!

Jullie zullen nu wel denken, Sinterklaas? Nu al? Jaa mensen nu al! Eén van mijn goede vrienden werkt namelijk heel nauw samen met Sinterklaas en zwarte piet! Hij plant alle bezoekjes samen met zwarte piet en zorgt dat hij bij ieder kindje langs komt.

Ondanks dat het nog maar september is, is het bij de stichting Sintcentrale in Veendam al erg rumoerig. De voorbereidingen voor de mega intocht van Veendam en tal van andere sinterklaas evenementen zijn al in volle gang. De stichting Sintcentrale opent op zondag 16 september de deuren voor een ieder die eens een kijkje achter de schermen wil nemen of voor wie zich wil aanmelden als vrijwilliger. De open dag is van 15uur tot 17uur. De koffie staat voor u klaar. Aanmelden kan tevens via leden.sintcentrale.nl. De Sintcentrale is vooral op zoek naar sinterklazen (m), pieten (30+,m) en schminkers (m/v). Uiteraard zijn alle andere aanmeldingen ook van harte welkom!

Wilt u nou ook graag een bezoek van Sinterklaas en zijn pieten tijdens uw Sinterklaasfeest? Geen probleem! Dit kan via www.sintcentrale.nl en boekt u voor 1 oktober, dan ontvangt u 10% korting op uw boeking!

En wie wil dit nou niet? De sint op bezoek samen zijn pietenvrieden. Dus als je boekt voor 1oktober krijg je 10% korting!! Doen dus en wie weet komt deze piet bij jou op visite!

Advertisements

2 thoughts on “Sinterklaas wie kent hem niet!

  1. Wat een leuk stukje… ja de voorbereidingen beginnen al vroeg voor zo,n feest, maar wij vieren geen sinterklaas. We hebben dan ook nog geen kleine in huis hihi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s