Mijn verhaal, in de krant!

Jaaa eindelijk! Een maand geleden ben ik geïnterviewd door de plaatselijk krant. Het artikel gaat over het zijn van een jonge moeder en ik vertelde daarin ons verhaal. Natuurlijk kan ik het niet laten om dit met jullie te delen dus bijdeze het kranten artikel: 

Ik ben benieuwd wat jullie van het artikel vinden, laat je het even weten? 

Advertisements

10 thoughts on “Mijn verhaal, in de krant!

  1. Echt heel gaaf dat je in de krant staat, en een super mooi verhaal is het geworden. Vind het knap hoe je het doet allemaal zo samen met je verloofde.
    En je hebt helemaal gelijk, het wordt vaak negatief gezien maar je ziet aan jullie dat het ook heel goed kan gaan. Petje af voor jouw en je gezin.

  2. Heel mooi artikel meis! Je hebt helemaal gelijk, jong moeder zijn is geweldig maar zwaar. Ik zou het andere jonge meiden dan ook niet aanraden. Hoe geweldig het soms ook is.

  3. Goed artikel! Ook goed dat je eerlijk zegt dat het eigenlijk moeilijk te combineren is..Volgens mij zijn er genoeg jonge meiden die denken: ag dat doe ik wel even, maar uiteindelijk belanden die kindjes vaak bij opa en oma..

    Leuke foto ook!

  4. Wat een liefde en doorzettingsvermogen straalt er uit het stuk zeg, respect voor jouw meid, ik vond mezelf al jong met mijn 22 toen ik beviel van Sanne, mijn schoonmoeder was 16 toen Frank kwam en zie inderdaad steeds meer dat jonge vrouwen graag kinderen willen…. Diep respect voor jou wijffiej, je hebt een heerlijk gezinnetje! Ook voor je mannetje, menig man was er al vandoor gegaan, toppers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s