De peuter en ons nieuwe huis!

Inmiddels hebben we al drie nachten in ons nieuwe huis geslapen. En wat ben ik trots op onze peuter! Aron vindt het nieuwe huis helemaal geweldig. Of zoals hij het noemt het ‘ mooie huis’ . Stiekem heeft hij daar ook wel gelijk in want dit huis vinden we alledrie mooi!

Robert en ik waren bang dat Aron ons wakker ging houden door de spanning. Maar wat is het een topper, hij heeft al drie nachten heerlijk het klokje rond geslapen. Aron heeft op zijn nieuwe kamer een groot deel van zijn speelgoed staan, en je zou denken dat al dat speelgoed voor plezierige nachten kunnen zorgen. Aron kijkt er niet naar om, en speelt alleen overdag (wanneer ik aan het uitpakken ben) met zijn speelgoed.

Ook zijn we dankzij het nieuwe huis van de fles af. Aron kreeg voorheen elke avond voor het slapen gaan nog een fles. Even een rust momentje. Zaterdag kwam hij met een compleet kapot gebeten fles terug (de speen) en ik vond het een goed moment om te vertellen dat de spenen stuk zijn en er geen nieuwe meer in komen. Aron snapt het helemaal en vindt het nu geen probleem dat hij zonder fles verder moet leven. Ach over 16 jaar komt er een andere fles in zijn leven haha!

Aron is ontzettend blij met het feit dat hij de hele dag door treinen kan kijken. Ons huis kijkt namelijk uit op het treinstation van Veendam en Aron is dol op treinen! Elk uur rijden er twee treinen af en aan en in het weekend rijdt de stoomtrein ook nog eens langs. Bij die ozoo leuke treinen komen sinds maandagmiddag ook heuse driftbuien, want de trein was er niet! Dan blijkt het weer, dat onze peuter een echte peuter is.

Zijn jullie inmiddels al benieuwd naar zijn kamer?

 

 

Vanuit de deuropening. Op de grond liggen nu nog puzzel stukken maar daar komt straks een vloerkleed. 

En vanaf de andere kant. Al zijn speelgoed staat nu nog boven maar een deel ervan gaat straks naar beneden.

Speelgoed kastje

oude kistjes aan de muur

En vanaf de andere kant

Het luier/verzorging artikelen kastje. 

en natuurlijk nog een foto van zijn gave locker! 

Mooi is hij hé? wij zijn er in ieder geval heel trots op.

liefs, Joyce 

 

Advertisements

12 thoughts on “De peuter en ons nieuwe huis!

 1. ziet er te gek uit en idd Aron vindt het mooie huis super,

  en nu oma oppast mag Opa Aron iedere dag naar huis brengen, even fietsen opa stoeltje pakken , treintje kijken en dan naar mooie huis .

  super gewoon

  geniet van jullie mooie huis

  mama en papa

 2. Ik loop een beetje achter met alle blogs lezen, dus zie deze nu pas.
  Wat doet Aron het toch goed in het nieuwe huis, dat er helemaal geen spanning is. En wat een stoere jongens kamer is het geworden zeg.

 3. Hey Joyce,

  Leuk hoor zijn kamer! Maar heb even een vraagje, bonkt Aron nog in dit bedje of is dat voorbij?
  Die van ons is nu 22 maanden en slaapt momenteel in een campingbedje, omdat hij ook regelmatig bonkt in zijn bedje. Nou zijn we op zoek naar een peuterbedje voor hem, omdat als hij bij ons in bed slaapt niet bonkt.
  Ben benieuwd!
  Groetjes Brigitte

  • Hallo!

   Jaa hij bonkt nog steeds, wel minder. Voornamelijk op zijn eigen bed en dan wanneer hij zijn knuffel kwijt is of de deken van hem af is.

   Het is helemaal niet erg voor het kind om te bonken. Ze zijn in trance en je kan er eventueel iets zachts tegen aan maken. Je kind verwerkt zijn dag op die manier. Succes ermee! Liefs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s