Speelgoed voor jongens: kies iets eenvoudigs waarmee ze kunnen bouwen

Advertorial-  Onlangs kreeg ik een mailtje van Kim, ze werk voor beslist.nl en vroeg of ze voor jullie een leuk artikel mocht schrijven. Ik stemde hiermee in en voor jullie dan ook een leuk artikel met betrekking tot Sinterklaas. 

Nu de Sint weer in het land is en de jongens na het Sinterklaasjournaal bedelen of ze hun schoentje mogen zetten is de tijd aangebroken om cadeautjes te kopen, want voor je het weet is het al weer 5 december. En herinner je je de voorgaande jaren nog, toen je tussen duizenden andere gestresste ouders die ook te laat waren met hun inkopen door de winkelstraten moest wurmen? Dat laatste kan je trouwens ook voorkomen door speelgoed te vergelijken en te bestellen bij Beslist.nl. Deze site is heel erg compleet en geeft je aan waar je iets voor de laagste prijs kunt kopen.

Net zoals modewinkels doen ook speelgoedwinkels hard hun best om met een bepaalde trend mee te gaan. Je wordt daarom in de meeste speelgoedwinkels doodgegooid met nieuwe spullen die er vorig jaar nog niet lagen. Spullen waarvan je al bij voorbaat weet dat de kinderen er binnen de kortste tijd op raken uitgekeken. Terwijl dat helemaal niet nodig is. Jonge jongetjes zijn namelijk erg creatief. En hebben het liefste iets waarmee ze dingen kunnen bouwen. Het oeroude, maar beproefde lego staat daarbij op eenzame hoogte. Precies, hetzelfde Lego waar jijzelf en jouw ouders mee zijn opgegroeid. Voor de allerkleinsten heeft Lego, Duplo  ontwikkeld. Zodat ze op nog jongere leeftijd lekker kunnen stapelen.

Lego is een fantastische uitvinding, omdat het een zeldzaam voorbeeld is van speelgoed dat iedere generatie kinderen weer weet te boeien. Ze kunnen hun creatieve ideeën realiseren met dit speelgoed, en ontwikkelen ondertussen hun gevoel voor ruimtelijk inzicht. Je zou ook kunnen zeggen dat ze met dit soort speelgoed de eerste stappen zetten op weg naar “planmatig werken”. Immers, je bouwt een gebouw, met welke bouwstenen ga je beginnen en hoe pak je het aan?

 

 Deze advertorial is geschreven door een gastblogger, heeft u ook interese neem dan contact op met Mail mij

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s