Running mommy!

Zoals jullie misschien wel in mijn voornemens hebben gelezen wou ik gaan beginnen met hardlopen. Inmiddels ben ik begonnen samen met mijn coach Evy. Een super handige podcast die me nu al 3 lessen heeft laten doen. Ik heb twee keer les 1 gedaan en één keer les 2. Het ging echt super goed.

Maar wat vind ik er nu van? Ik vind het echt heerlijk, een momentje voor mezelf en de omgeving om mij heen. Hardlopen is een momentje voor mij om even mijn hoofd leeg te maken. En ik heb van meerdere mensen al gehoord dat hardlopen een goede therapie is voor mensen met een burn-out. Van het hardlopen zelf krijg ik een heleboel energie die ik al tijden niet meer had, en die ik wel nodig was/ben. Ook neem ik tijdens het hardlopen de tijd om alles weer op een rijtjes te zetten, alles wat er over me heen komt en gebeurd.

Voordat ik begon met hardlopen heb ik kleding besteld, dit was een stukje motivatie, haha! Ik kocht mijn kleding bij de webshop van Leontien van Moorsel. Daar koos ik voor een hardlooplegging: deze.  En voor een hardloopshirt met lange mouwen: deze.  De hardloopschoenen had ik voor de zomervakantie al gekregen van mijn schoonouders als cadeautje voor het behalen van mijn tweede jaar.

IMG_1013

 

Hardlopen is momenteel de enigste sport die beoefen, maar ik hoop dat ik op korte termijn ook echt weer mijn dansschoenen kan aantrekken. Mijn voeten jeuken, en mijn heupen zijn klaar om weer te wiegen op de maat van de muziek.

xox Joyce 

Advertisements

5 thoughts on “Running mommy!

  1. Echt heel leuk! Ik was in de zomervakantie ook veel gaan rennen. Helaas ging dat niet zo goed. Ik vond het heerlijk, maar ik rende op veel te oude, slecht schoenen en ik rende t veel en te hard waardoor ik een blessure kreeg en ik nu voor altijd last blijf houden van mn knie! 😦

    maar jij in ieder geval succes! En je site ziet er echt super uit zo!

  2. Ja je bent lekker bezig zo zeg… Mij niet gezien, dat kan ik niet, ik hou het lekker bij de sportschool maar dan zeker niet hardlopen, maar gewoon normale tempo lopen.
    Maar je hebt gelijk van sporten krijg je positieve energie en dat kan je nu zeker wel gebruiken.
    Go girl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s