Daag kinderdagverblijf!

Bepakt met een tas vol afscheidscadeaus nam Aron afgelopen donderdag afscheid van zijn vriendjes en vriendinnetjes op het kinderdagverblijf. De keuze voor een gastouder staat vast en dus was het tijd om dag te zeggen voor Aron. Gelukkig merkt hij er nog weinig van en heeft hij een super leuke dag gehad.

Aron werd wakker en wist dat er een feestje zou zijn op het kinderdagverblijf, dat hadden we hem die dag ervoor verteld. Hij vertelde ons dat ze dan liedjes gingen zingen, en ik vertelde dat aan zijn meester op het kinderdagverblijf. Hij was een beetje verbaasd maar heeft zich er goed uit geholpen, “lang zullen ze leven” werd luidkeels gezongen voor de drie kinderen die, die dag voor het laatst aan het spelen waren op het kinderdagverblijf. Aron mocht samen met zijn meester de cadeaus uitdelen, oftewel in de lades van de kinderen doen. Ik had bij de action leuke boekjes gekocht en daarop had ik een leuk tekst geplakt. Voor de leidster had ik lekkere dröste chocolade gekocht, waar ze heel blij mee waren!

De dag zelf heeft Aron heerlijk gespeeld op het kinderdagverblijf, hij kreeg een mooie hoef op (wat hij niet kreeg bij zijn verjaardag, maar dus wel bij zijn afscheid) Toen we hem ophaalden wou hij graag mee, niet geheeld beseffend dat dit (bijna) de laatste keer is dat hij daar mag spelen. Vrijdag hadden Robert en ik nog even een afsluiten gesprek, konden we nog even horen hoe goed Aron het de afgelopen 2 jaar heeft gedaan. Aron is heel goed ontwikkeld qua spraak en zijn hoofdleider vertelde ons dat hij een erg begaafde spraak ontwikkeling had. Hé dit is toch iets wat alle ouders willen horen? Verder doet Aron alles prima qua ontwikkeling dus wij mogen als ouders absoluut niet klagen!

De komende week gaan we lekker van elkaar genieten, er staan een paar leuke uitjes gepland aangezien Robert ook lekker vrij is.

Daag kinderdagverblijf! Joyce

Ps. Robert heeft tot nu toe alles van zijn opleiding gehaald can I get a JEEEEEJ!

Advertisements

4 thoughts on “Daag kinderdagverblijf!

  1. Ah wat fijn dat je de keuze voor de gastouder hebt gemaakt en dat je je daar prettig bij voelt! Ik hoop dat Aron het naar zijn zin zal hebben al twijfel ik daar niet aan. Succes he 🙂
    ps. Gefeliciteerd met het behalen van Robert zijn goede punten!

  2. Wat fijn dat die zo leuk afscheid heeft gehad, en wat leuk om zijn ontwikkeling zo te horen, maakt je als ouders helemaal trots he…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s