Advertorial | 15 maart nationale pannenkoekdag

15 maart is de nationale pannenkoekdag, een dag waarop jonge kinderen voor de ouderen pannenkoeken zullen bakken. Onder het motto “bak mee voor ouderen” bakken tienduizenden jongeren verdeeld over 470 scholen pannenkoeken voor ouderen. Dit jaar is alweer de 7e editie van de nationale pannenkoekdag, wat ooit heel klein begon. In 2007 werd de nationale pannenkoekdag voor het eerst gehouden met 100 scholen, inmiddels is dit aantal ruim gegroeid. Door het houden van pannenkoekdag willen de organisatoren de kinderen bewuster maken van wat ze kunnen betekenen voor ouderen, de ouderen worden die dag dan ook in het zonnetje gezet.

Op de site van pannenkoekdag kan je een heleboel informatie vinden over de dag zelf. Ook de geschiedenis van pannenkoekdag staat erop. Hier wordt onder andere verteld dat het al jaren wordt gevierd in Engeland, Ierland en Australië. Tevens staan er ook leuke weetjes op de site, wist jij ze allemaal? Het nationale pannenkoekdag is opgezet door tefal en koopmans. De beste combinatie als het om bakken van pannenkoeken gaat.

Doe mee en win!

Ook wordt er dit jaar voor het eerst een fotowedstrijd gehouden. Je kan een foto inzenden (tot 15 maart!) met jong en oud voor wie jij pannenkoeken wilt bakken. Geef hierbij een goede, bijzonde, grappige of lieve motivatie waarom juist diegene in het zonnetje gezet moet worden. Het stemmen wordt gedaan doormiddel van ‘likes’ op facebook en ‘respects’ op hyves. Diegene die uiteindelijk de meeste stemmen heeft wint gratis toegangsbewijzen voor een pretpark naar keuze, dat wil toch iedereen? De tweede prijs is een jaar lang pannenkoeken en de derde t/m de tiende prijs is een pannenkoekpakket. Je kunt een foto inzenden tot 15 maart op de website van de nationale pannenkoekdag

Als je meer wilt weten over nationale pannenkoekdag kun je dit vinden op de website, of je kunt ze volgen op de volgende social media’s:
Twitter
Facebook
Hyves

fijne pannenkoekdag allemaal! 

 

Advertisements

11 thoughts on “Advertorial | 15 maart nationale pannenkoekdag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s