Glossybox Young Beauty

Vorige week mocht ik de glossybox Young Beauty ontvangen. Een extra variant van Glossybox met 6 full size producten. Dit was de aller eerste variant die werd verzonden in een super leuke bewaarbox. Benieuwd wat er in zat? Kijk dan verder.

 photo IMG_7208_zpsf886086b.jpg

Pearl Drops beauty sleep

“Pearl drops is een nachtserum voor tanden en tandvlees versterkt het glazuur en zorgt bovendien voor een stralend witte, mooie glimlach!” (€ 5,99) Ik ben erg benieuwd naar dit product, of het daadwerkelijk je tanden wit maakt.

 photo IMG_7199_zps49f20524.jpg

Dr. Van der hoog funmasker

“De verpakking bevat twee funmaskers, die voor een mooie huid zorgen. Beleef samen met een vriendin een gezellig ontspanningsmoment.” (€1,79) Ik kan niet wachten om deze te gebruiken aangezien ik een bubblegum variant heb. Ik ben dol op bubblegum.

 photo IMG_7205_zpscadb3d4d.jpg
Andrelon – Get the volume powder

” Deze poeder geeft het haar een ultieme volume boost!” Ik heb ontzettend futloos haar, wat uitzakt naar 10 minuten. Ik ben dan ook benieuwd of dit product doet wat hij beloofd. Mocht het werken dan lezen jullie hier natuurlijk nog meer over.
 photo IMG_7201_zpsd227845d.jpg

Palmolive – Ayurituel Joyous

“De unieke formule van Indiase Moerbei en Lotusbloem-extracten in deze douchegel, zullen je zintuigen prikkelen en voor een sensationele douche-ervaring zorgen.” Deze variant van palmolive ruikt ontzettend lekker, en ik ben dol op lekkere douchegel (wie niet?). Het is een gel achtige substantie, waar ik dol op ben.
 photo IMG_7194_zps9506c268.jpg

MIYO – mini drops

“Deze trendy nagellak ziet er niet alleen leuk uit, maar ruikt ook nog eens heerlijk. Elke kleur heeft zijn eigen fruitgeur! Wanneer de lak droog is ruikt deze vrolijke variant naar framboos.” Normaal zal ik hem niet even testen aangezien ik een nagelbijter ben, maar aangezien ik een “no bite” heb, heb ik dus wel even getest. Ten eerste een fijne nagellak die naar één keer opbrengen al dekt en snel droogt. En hij ruikt super lekker naar framboos!!
 photo IMG_7195_zps7edc3531.jpg

8×4 – glam up

“Een heerlijke geur voor de glamour vrouw met stijl en klassen. Laat gedurende de hele dag een frisse geur achter” Ik zelf kan niet tegen deze deo recht op de huid, maar om je gedurende de dag mee op te frissen is het een heerlijk geurtje! Echt een aanrader als je tegen alle deo kan.
 photo IMG_7204_zps2677ad86.jpg

Naar welk product zijn jullie het meest nieuwsgierig?

xox Joyce

 

11 thoughts on “Glossybox Young Beauty

  1. Kijk dit vind ik nou een leuke box! Ik ben ook benieuwd naar de tandpasta, geloof namelijk nooit zo in maakt je tanden witter etc, zeker niet als het om de nacht gaat, dus ben heel benieuwd naar een review hiervan maar ook van de andrelon volume!

  2. Wat een leuke box! Dat masker lijkt mij echt fijn! Ik ben benieuwd naar de Pearl Drops, daar heb ik nog nooit van gehoord.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s