Quote of the week #27

De afgelopen tijd ben ik niet altijd de leukste vriendin geweest, ik was veel met mezelf bezig. Ook liet ik mensen vallen zonder dat ik het door had, puur alleen omdat ik even centraal stond. Maar het gaat goed, en de mensen die echt om mij geven staan nu nog steeds aan mijn zij.

Bedankt lieve vriendinnen!

Advertisements

8 thoughts on “Quote of the week #27

  1. Deze quote vind ik echt heel mooi! Ik heb hem een tijdje als achtergrond gehad van m’n mobiel. Zodra het even wat minder met je gaat weet je precies wie je vrienden zijn, helaas heb ik dat meegemaakt. Het enige voordeel eraan is dat je precies weet wie geen echte vrienden zijn.

  2. Deze quote is echt mooi en ik ben het er helemaal mee eens. Jammer alleen dat bij mij is gebleken dat ik dus eigenlijk geen memorabele mensen in mijn leven heb. Ach, ook vind ik wel weer iemand. 😉

  3. Wat een ontzettend mooie quote, meid je hoeft je toch nergens schuldig om te voelen, echte vrienden weten wanneer het niet gaat, en wanneer jij echt aan jezelf moet denken, dan is het helemaal niet erg dat je wat minder betrokken bent.. wanneer jij eraan toe bent komt dat vanzelf weer, en als het een echte vriendschap is dan zit het vanzelf weer goed!

  4. Mensen zeggen altijd dat je maar klaar moet staan voor een ander. Maar af en toe moet je ook aan jezelf denken en jezelf centraal vinden. Want als je niet jezelf bent en jezelf geen aandacht schenkt, hoe kan je dan wel aandacht schenken aan andere. Gelukkig zijn zij gebleven die je dierbaar zijn en waar je nu weer aandacht aan kan geven en aandacht terug van krijgt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s