Ik ben een planner

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik alles plan, ik schrijf alles op. Ik maak elke zondag een overzicht van wat er ons die week te wachten staat, en ik schrijf op wat we die hele week gaan eten. Voorheen gebruikte ik altijd een papieren versie, maar sinds kort heb ik een echte weekplanner aan de muur hangen!

IMG_7964

Via fonq.nl vond ik een mooi zilver kleurige weekplanner, die hartstikke mooi bij onze licht grijze muur in de hal past. Ook handig vind ik dat ik hem ‘s ochtends wanneer ik de trap af wandel direct kan bekijken. Bij de weekplanner zit een stift en een aantal magneten inbegrepen.

Ik kan niet alleen controle houden doormiddel van een weekplanner, hiervoor gebruik ik ook nog mijn moleskine agenda, hierin in houdt ik alles bij. Wat ik die dag ga doen, en ook schrijf ik op wat ik achteraf gedaan heb. Een stukje controle voor mezelf.

Zoals je wel kunt lezen ben ik dol op plannen, jaa echt ik vind het leuk om te doen. Een stukje controle die je kunt hebben over je eigen leven.

Q; Plannen jullie ook? Zo, ja hoe dan?

xoxJoyce 

Dit is een gesponsorde artikel.

xox Joyce 

 

Advertisements

15 thoughts on “Ik ben een planner

 1. Jaaa, hoera voor weekplanners! Wij hebben ‘m nu al een maandje en het geeft echt meer rust. Makkelijk voor maaltijden, verjaardagen, eigen afspraken en herinneringen etc. Ben zo blij dat er hier een aan de muur hangt. 🙂 Super handig ook met die stifthouder, zo ben je ‘m nooit kwijt.

 2. Ik heb er ook één aan de muur hangen. Door ons wordt hij vooral gebruikt om te zien van hoelaat tot hoelaat ik moet werken en wat Kevin allemaal gepland heeft staan i.v.m. zijn hobby/eigen bedrijfje. Echt heel handig.

 3. Handig, ik schrijf ook alles op, sinds een week niet alleen meer in mijn eigen agenda maar ook in een weekkalender op de wc, kan mijn vriend ook alles zien qua schooltijden, afspraken en wanneer ik naar sportschool ga.

 4. O, wat handig! Ik maak altijd lijstjes en dan kan ik doorstrepen wat ik al gedaan heb. Geeft een fijn gevoel. Verder houd ik mijn agenda ook bij.
  Liefs, Swaen

 5. Ik ben ook echt een planner haha, herkenbaar blogje voor mij dit 🙂 wij hebben in de hal ook zo’n planning bord hangen, ideaal voor wie wanneer werkt, thuis eet, feestjes en afspraken etc 🙂
  Daarnaast maak ik vaak lijstjes en houdt ik mijn agenda nauwkeurig bij 🙂

 6. Mooie planner heb je aan de muur hangen.
  Wij plannen niet echt, wel haal ik vaak voor een paar dagen boodschappen dus hoef ik niet elke dag iets te gaan verzinnen. Is dus ook een klein beetje plannen.

 7. Ik geloof niet dat ik voor dingen plannen op de wereld gezet ben, al zou dat misschien wel beter voor mezelf zijn zodat ik wat meer rust kan vinden in dingen. Ik begin altijd vol goede moet aan een planning maar hou t nooit langer dan een paar weken vol…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s