Beauty shoplog

 photo IMG_8621_zpsb347393a.jpg Een tijdje terug had ik wat nieuwe beauty spullen nodig. Aangezien mijn nagels inmiddels langer zijn als normaal was ik toe aan wat bescherm laagjes. Want ik merkte; geen nagellak liet mij weer sneller bijten. Ik ging naar de hema en de kruidvat. Benieuwd wat ik heb gekocht?

 photo IMG_8607_zpsaa0a6799.jpg

Als eerst deze blusherkwast. Ik kocht deze kwast bij de kruidvat voor 5,99. Het is echt een superfijne zachte kwast.
 photo IMG_8604_zps9f436145.jpg

Ook kocht ik bij de kruidvat het volgende; twee vijlen á €1,99, een bokkenpootje €1,19, teenspreiders €1,49 en een grote saffiervijl €1.99. Wat het precies allemaal is geen idee ik kocht het op de gok aangezien ik voorheen altijd nagels aan het bijten was.
 photo IMG_8603_zps3b03ad2f.jpg

Ook kocht ik een kleurtjes nagellak. De eerste is van essence nummer 05 Café Olé €1.69, de tweede Essence hip-anema kost normaal €9.99 maar ik had nog een cadeaukaart en als laatste kocht ik essence 107 naughty and pink!€1.69  de essence lakjes waar 1+1 gratis dus ik betaalde hiervoor maar 1,69!

 photo IMG_8600_zpsfae78896.jpgEn als laatste kocht ik de Dip&clean nail polish remover van de hema. En ik ben fan. Bij deze nagellak remover steek je, je vinger in het potje en daardoor gaat je lak eraf. en het werkt gewoon echt, en goed! Ik weet nu al dat ik deze opnieuw zou kopen als deze “op” is.

Zijn jullie al bekend met de dip en clean remover?

xox Joyce

Advertisements

15 thoughts on “Beauty shoplog

  1. Goed bezig! Die vijlen zijn schattig en erg handig! Ik gebruik ook een basecoat die m’n nagels sterker maakt!

  2. Ik gebruik het bokkepootje ook, en de dip&cleaner ben ik heel benieuwd naar maar heb nog 2 bussen remover staan die ik eerst moet opmaken van mezelf.

  3. Ik heb er op verschillende blogs over gelezen! Toch wel handig zeg. Ik ga ‘m ook aanschaffen. Mijn moeder was trouwens enorm blij met haar moederdagcadeautje dat ik haalde met jouw code!

  4. Leuke spulletjes allemaal! Ik ben niet bekend met de dip en clean remover (heb het wel vaak voorbij zien komen) maar ik draag zelden nagellak dus gebruik ik het ook niet echt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s