Review | Printic

IMG_8541

Ik ben dol op foto’s maken, ook met bijvoorbeeld de app instagram (volgen? mamajoycenl). Het afdrukken, nee daar ben ik niet zo goed. Ik wil het altijd wel maar, dan moet ik eerst de foto’s van mijn telefoon afhalen. Ooh nee wacht eerst het samsung programma installeren op mijn macbook en dan de foto’s nog synchroniseren iets teveel werk.

Printic heeft hier wat op verzonnen. Ze hebben een app ontwikkeld genaamd printic. Via deze app kun je alle foto’s vanaf je telefoon en/of instagram laten afdrukken. Ik mocht dit uit testen en ben laaiend enthousiast. De app is momenteel alleen nog maar voor ipad/iphone te verkrijgen maar hij komt ook voor android. Nog even geduld dus.

IMG_8542

De printic app is ideaal, en werkt heel fijn. Je kan door je hele telefoon opzoek gaan naar leuke afbeeldingen om te laten afdrukken. De afdrukjes kosten 0.79 cent per stuk en je moet er minimaal 3 bestellen. Voor het afdrukken van foto’s best prijzig maar ze zijn wel erg leuk. Ze lijken namelijk op een polaroid, lekker old school.

Bij de leveringen was het bij mij een beetje mis gegaan, maar normaal gesproken heb je de prints binnen een paar dagen in huis. Best netjes dus!

IMG_8540

 

Bestellen jullie wel eens foto’s online? of hebben jullie de app printic al eens gebruikt?

xox Joyce 

Advertisements

11 thoughts on “Review | Printic

  1. Hey,
    kom via patricia’s favo’s op jouw blog, nice blog..

    Vanmiddag krijg in mijn nieuwe foon, schrijf deze app gelijk op lijstje, thnx..

    xoxo
    Jack

  2. Ik kende deze app nog niet, maar wel super handig! Ik heb zelf een iPhone en vind het eigenlijk best wel handig om ze zo via een app te kunnen afdrukken! Ik ga deze eens uitproberen 🙂 Bedankt voor ‘t delen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s