Home | Waxmelts van waxmelts.nl

IMG_8749

Geurtjes in huis, ik ben er dol op! Ik vertelde al twee keer eerder over lekkere geurtjes. (hier & hier) Maar wat ik nu heb uitgevonden overtreft beide. Via facebook kwam ik een webshop genaamd waxmelts.nl tegen, en het trok direct mijn aandacht.

Een aantal weetjes over waxmelts:

  • Waxmelts zijn handgemaakt door waxmelts.nl
  • Elke waxmelt weegt 9 gram en zit in een cupje
  • De geuren gaan ongeveer 8 uur mee, sommigen gaan zelfs 12 uur mee!
  • Je kan tussendoor het kaarsje uitblazen, de geur blijft nog even hangen en je kan hem later gewoon weer gebruiken.
  • De waxmelts zijn ook te gebruiken als verfrisser in je kledingkast.
  • Een waxmelt bestaat uit 100% ecologische sojawas, speciale parfumolie en kaarsenkleurstof. Het fijne van de door ons gebruikte sojawas is dat het verbouwd is zonder herbiciden en pesticiden en niet genetisch gemanipuleerd is. Het regenwoud hoefde niet te wijken voor het verbouwen van de soja en het is niet getest op dieren. Goed om te weten!
  • De hoogte van de oliebrander is bepalend voor de geurintensiteit en de duurzaamheid van de melt. Een lage brander (dus met korte afstand tussen het kaarsje en de melt) laat de geur sneller verdampen waardoor de geur korter maar krachtiger aanwezig is. Branders van ongeveer 11 cm hoog zijn ideaal voor de melts. Je vindt ze op deย branderpagina.

Ik kreeg een doosje toegestuurd met 10 heerlijke geurtjes. En ik moet zeggen dat ik er echt blij van wordt. In mijn doosje zatten allemaal frisse geurtjes, heerlijk voor de zomer die er aankomt. De volgende geurtjes zaten onder andere in mijn doosje: babypoeder, Black Orchid, coconut en shea en pandora. Ik heb alle geurtjes uit mijn doosje al even geroken en ik wordt er helemaal blij van.

IMG_8754

 

Hieronder nog wat foto’s van de waxmelts:

IMG_8756 IMG_8757 IMG_8758

Wil jij ze ook proberen? Kijk dan snel op www.waxmelts.nl. Binnenkort lezen jullie hier nog meer over en wie weet verrassen we jullie nog ergens mee!

 

xox Joyce

Advertisements

17 thoughts on “Home | Waxmelts van waxmelts.nl

  1. Je ziet ze steeds meer en ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden. Ik vind het altijd wel lekker als een huis een lekker geurtje binnen heeft hangen.

  2. Pingback: Wedding win week #5 -

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s