Nog 1 maandje

Ik roep al 2 weken lang (als het niet langer is) dat het aftellen is begonnen. Maar nu is het officieel zover. Over een maandje ben ik de bruid, dan sta ik tegenover Robert in mijn mooie jurk. Van binnen begint alles al te kriebelen. Een meisjes droom die uit komt!

Inmiddels kan ik zeggen dat alles geregeld is. De decoratie is klaar, de bloemen zijn besteld  en ga zo maar door. Robert en ik hebben vorige week een hele avond dubbel gelegen bij het zoeken naar muziek. We kwamen dan ook tot de conclusie dat een fout uur niet te missen is op onze bruiloft. Even een uurtje gek doen op de meeste geniale maar doch super foute muziek.

Toen ik vorige week mijn rimmel@home party had merkte ik al dat de voorpret onder mijn vriendinnen er ook hangt. Het vrijgezellenfeest die over 3,5 week wordt gevierd wordt al flink geregeld en worden als “pas jij maar op!” vliegen mij om de oren. Ik heb er zin in! Ook sprak ik na de workshop nog met Marije, Sanne en Suzanne en toen voelde ik me helemaal gelukkig. haha! Even lekker over mijn bruiloft praten. Nog een maandje, nog 31 dagen en dan ben ik de bruid!

Ik kan niet wachten om iedereen mijn mooie, droom jurk te laten zien. Om te laten zien hoe leuk onze tuin is met alle decoratie die ik zelf gemaakt heb. En nog maar niet te spreken over de leuke bezigheden die er plaats gaan vinden. De leuke grapjes die we klaar hebben liggen voor een aantal speciale mensen (beware!). Maar vooral om vanaf dat moment vol trots mijn nieuw aangenomen achternaam te mogen dragen. Dezelfde achternaam als de man van mijn dromen, en mijn lieve grote trots Aron.

Advertisements

13 thoughts on “Nog 1 maandje

  1. Oooh wat spannend zeg! Het komt nu echt heel erg dichtbij. Ik ben heel erg benieuwd naar je jurk en hoe je alles gaat ervaren. Maar ik denk dat je daar ook nog wel wat over gaat schrijven? Hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s