Vrijdag trouwdag #11

Een vraag die ik vaak krijg van jullie (op mijn jurk na dan) is hoe Aron het vind dat wij gaan trouwen. Aron is bijan 2.5 en weet nog niet wat trouwen is. Ik probeer het hem uit te leggen dat we een groot feest hebben, dat we in een mooie auto gaan rijden en dat we hele mooi kleertjes aan krijgen. Aron vind het eigenlijk allemaal wel best.

Als wij ‘dingen’ moeten regelen voor de bruiloft, doen wij dit zoveel mogelijk met Aron. Dit om hem ook deel uit te laten maken van onze grote dag, hij hoort er immers bij. Ook heeft hij samen met mij zijn kleertjes uitgezocht (op een pedagogische manier haha!).

Aron gaat samen met één van mijn beste vriendinnen de ringen geven, en hij zal van Robert en mij ook iets symbolisch ontvangen. Wat hij krijgt houden wij nog even stil. Het is in ieder geval in de maak.

Ik denk dat Aron het niet gaat snappen, en dat hij het die dag zelf allemaal wel ziet. Ik hoop in ieder geval dat hij net zoveel gaat genieten als wij. En dat ik de kans krijg om naast de eerste dans Robert ook een dans te kunnen doen met mijn B-boy Aron.

B-boy Aron? Jaaa dat moet ik jullie nog even vertellen. Vorige week kwam Aron thuis van de gastouder en toen kon hij opeens op zijn hoofd staan. Niet echt natuurlijk maar hij probeerde het. Ook kan Aron de windmolen oftewel de Windmill, een heus hiphop pasje. Stoer hé? Ik als danser in hart en nieren vind dit natuurlijk hartstikke gaaf.

Ik ben benieuwd hoe Aron op onze grote dag reageert. En of hij me dan, net als dat hij nu doet, ook prinses noemt haha!

xox bride-to-be Joyce 

Advertisements

16 thoughts on “Vrijdag trouwdag #11

  1. Haha jongentjes zijn toch wat minder bezig met dat soort dingen denk ik. Emily is ook 2,5 jaar, maar die heeft het constant over trouwen. Heeft altijd een witte jurk aan (verkleedkleren), wil altijd trouwen en geeft dan een kusje, zwijmelt helemaal weg bij onze trouwfoto’s. Echt een meisje!

  2. Het is inderdaad lastig om zulke jonge kinderen echt bewust te maken van wat er gaat gebeuren. Maar ik ben er van overtuigd dat het een geweldige dag wordt waar ook Aron van geniet! 😉

  3. Dat van die dans met jullie samen vind ik wel heel mooi en romantisch, misschien is een openingsdans met Aron op de arm van Robert ook wel leuk? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s