Vrijdag trouwdag #14

Met nog twee weekjes voor ons zijn alle grote dingen inmiddels geregeld. Ook de ceremonie is afgelopen maandag doorgesproken, samen met de ambtenaar van de burgelijkestand. Ik was lichte lijk gespannen, want Robert en ik hadden het helemaal nog niet over de ceremonie gehad, of we nog wensen hadden of wat dan ook. Ook was het een ‘lastige’ keus om een ambtenaar uit een boekje te kiezen, wat nou als je met diegene geen klik hebt?ย Gelukkig was dit niet aan de orde!

Maandag avond was het dus zover, om 20.00 uur zaten we klaar, klaar om onze bruiloft te bespreken. Toen de gekozen ambtenaar binnen kwam was het gelijk gezellig. (pfieeuw dat scheelt een hoop!) We begonnen met een aantal basis vragen, en daarna was het tijd om te kijken hoeveel wij over elkaar wisten. En volgens mij zit dit wel snor, Robert en ik kennen elkaar al 9 jaar en voordat we een relatie kregen waren we al erg goed bevriend.

Het was een leuk moment, en het gaf me veel kriebels. Je gaat namelijk ook terug kijken naar alles wat je samen mee hebt gemaakt. Het was gewoon heel fijn. Ik ben ook blij dat Robert veel over mij weet, nu weet ik in ieder geval dat ik niet tegen de muur praat haha! Over twee weekjes horen we wat onze ambtenaar met ons verhaal heeft gedaan, ik ben echt benieuwd en heb er zin in.

Op dit moment dat ik dit schrijf is het donderdagochtend en het regent, maar ik heb op de vooruitzichten gezien dat het weer beter wordt, nog even afwachten dus!

Inmiddels is ook mijn trouwjurk helemaal klaar, hij ligt nu bij de stomer om weer helemaal schoon gemaakt te worden. Ik ben echt helemaal blij met mijn jurk, hij is precies geworden zoals ik in gedachten had. Ik kan dan ook niet wachten tot het moment dat ik hem aan mag en aan iedereen kan laten zien. Ook zijn sinds gisteren de ringen klaar om gedragen te worden. En mijn ring is zoooo mooi! Nog even wachten en dan is het zover, jullie willen niet weten hoe ik me voel brrrr haha!

xox bride to be Joyceย 

 

Advertisements

10 thoughts on “Vrijdag trouwdag #14

  1. Ohh het zit er nu echt al bijna aan te komen!!

    Ik ben ook zo benieuwd naar je jurk en en je ring!

    Helaas ben ik precies op vakantie als je trouwt dus ik kan het pas daarna zien!

  2. Haha, door vrijdag trouwdag krijg ik altijd plaatsvervangende kriebels! Je schrijft het heel leuk op en ik voel erg met je mee ๐Ÿ™‚ Ben heeeeeeel benieuwd naar DE jurk.

  3. Aah echt heel erg gaaf, lijkt me zo leuk (en ook spannend en druk natuurlijk!) al de voorbereidingen! Nog minder dan 2 weekjes, woehoe! ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s