Wedding win week #1 Usem

Vandaag de eerste dag van de wedding win week, een week waarin ik jullie allerlei leuke webshops ga laten zien en waarbjij jullie kans maken op de leukste prijsjes! Kennen jullie ze al? De Usem notitiekaartjes? Dit zijn kaartjes waar je van alles mee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan notities voor je presentatie of je kunt gebruiken als boodschappenkaartjes in plaats van briefjes. Super handig. Je kan het zo gek neit verzinnen of je kan het met de usem notitiekaartjes.

Een stukje geschiedenis van usem: 

Toen Gijs van usem op enig moment nieuwe visitekaartjes nodig had, wilde hij eens iets anders proberen dan het geëigende werk. Mijn denken hierover spoelde uiteindelijk aan bij het idee om mooie blanco kaartjes te kopen en deze handgeschreven de mijne te maken. Hij kon die dingen echter nergens vinden!

Vreemd, dacht hij, heel vreemd. Wat ik zocht was toch niks anders dan een notitiekaartje? Waarom kent ieder product z’n beminnelijke varianten, maar zijn we voor die o zo belangrijke dagelijkse notities, invallen en kattebelletjes aangewezen op memootjes met de houdbaarheid van karnemelk en de look and feel van piepschuim? Dat moest anders.

Ik heb m’n keukentafel omgebouwd tot tekentafel en ben op zoek gegaan naar het allerbeste papier: papier dat blanco is, zonder wit te zijn, dat stevig aanvoelt, maar zich altijd voegt naar je pen, en dat bovendien rekening houdt met de wereld om ons heen.

Negen modellen, met elkaar verbonden door hun universele formaat, hebben uiteindelijk de eindstreep gehaald, en nu is het de beurt aan anderen. Laat je verleiden door de lijntjes en de vlakken; schrijf, teken, kleur, krabbel, vouw, geef ze weg, hou ze vast, voel… gebruik ze:use’m!

bron: usem

Winnen!

Wil jij graag een keer de usem notecards uitproberen? Dat kan! Ik mag namelijk 1 doosje met 50 notecards verloren en  nog 3 houdertjes met elk 15 usem notecards.

Wat moet je doen om te winnen?

* Like de facebookpagina van usem 

* Like de facebookpagina van mamajoyce.nl

* Laat een comment achter met een geldig email adres is.

Meer kans?

* Volg mamajoyce.nl op bloglovin (+1)

* Like dit bericht op bloglovin (laat in een comment achter welke liker je bent)

Deze winactie loopt t/m 7 juli. 8 juli ontvangen de winnaars van mij een mailtje.

veel succes! 

 

Advertisements

12 thoughts on “Wedding win week #1 Usem

 1. Wat een ontzettend leuk idee! Ik doe graag mee met de winactie, en heb de volgende dingen gedaan:
  – Beide FB-pagina’s gelike’t
  – Ik volg je al een tijd op Bloglovin’
  – Heb dit bericht gelike’t op Bloglovin’ (username: Ziensjen)

  X

 2. Jou volgde ik al, usem heb ik net gelijk gevolgd, en ik ben op bloglovin de 5e liker van dit artikel. Wat een leuke handige winactie!

 3. Erg leuke winactie… En doe zeker mee. Volg en like op bloglovin (liker nummer6) de fb pagina ook een like gegeven en die van jouw had al een like.

 4. Lijkt me echt iets voor mijn dochter, die er onmiddellijk bijzonder creatief mee zou aan de slag gaan. Ze doet niets liever dan kribbelen en krabbelen voor mij, voor haar vriendinnen… Ik heb in elk boek dat ik gelezen heb wel één of meerdere briefjes, tekeningetjes of kattebelletjes steken die ze me gegeven heeft en die zijn altijd zo uniek en lief dat ik ze zeker niet weg kan doen. Ik laat ze zitten in mijn boeken, dan ben ik later aangenaam verrast als ik nog eens een boek opnieuw doorblader of inkijk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s