Vrijgezellenfeest!

Zaterdag was het zover, Robert en ik hadden onze vrijgezellenfeesten. Helemaal niks wetend brachten wij Aron ‘s ochtends naar opa en oma want hij zou daar slapen. Daarna legde wij verstandig een bodem door even bij de snackcorner een vette hap naar binnen te werken, want dat er alcohol genuttigd zou worden wisten we wel. Toen we weer thuis kwamen moesten we nog ruim een uur wachten, en dan is wachten erg vervelend. Robert werd met de minuut zenuwachtiger zijn vrienden waren hem lekker aan het jennen via facebook. ‘Vergeet je zwembroek niet’ en ‘je tandenborstel niet vergeten’ kwamen vaak voorbij. Robert wist niet meer wat hij nou moest haha!

Om kwart voor twee werd Robert opgehaald, en daarna was het voor mij wachten op de meiden. Ik wist niet wat me te wachten stond, en kon zelf ook niks bedenken. Ik zelf had geen zenuwen ik vertrouw mijn vriendinnen namelijk volkomen en ik weet dat ze geen dingen doen die zelf ook niet zouden willlen. thank god! Even later kwamen de meiden er al aan en kwamen ze binnen met mijn eerste verassing; een geit op wielen! Ik heb ooit eens heeeél hard geroepen (tijdens het programma weddingcrasher van eddy zoë) dat ik een ‘sis kebab’ wilde hebben. Tja en de dingen die je roept kun je tijdens je vrijgezellenfeest terug verwachten haha. 

IMG_6825

We begonnen met een heerlijk high tea. Alle meiden hadden wat lekker meegebracht, waaronder lekkere pavlova’s, cakepop, cupcakes en broodjes zalm. Het was echt heerlijk!! We kregen de stemming er lekker in, en we kletsten over van alles en nog wat. Onder tussen was mijn –toekomstige- man in een “lullenpak” gehesen. Ik plaats hiervan geen foto maar die kun je wel vinden op mijn twitter/instagram (mamajoycenl).

vrijgezellenfeest

De tijd vloog voorbij en 17:oo uur werden ik en mijn siskebab in de auto gezet op weg naar Groningen. Hier zou het programma verder gaan. We parkeerden de auto en mijn sis kebab liep gezellig met ons mee naar de volgende locatie. We liepen een dansschool in waarop ik dacht dat we zouden gaan dansen, maar dit klopte niet haha! Nadat ik een stille hint richting de bar kreeg zag ik dat we een cocktail workshop zou gaan doen. Wauw! Super leuk, ik ben zelf namelijk dol op cocktails! We maakten drie cocktails waaronder de welbekende mojito super lekker!! 

wetransfer-cadc5c

Nadat we cocktails gemaakt hadden was het tijd voor het volgende. Samen met mijn sis kebab gingen we de stad weer in en richting een mexicaans restaurant waar nog twee vriendinnen erbij kwamen. We aten super lekker eten en dronken (wederom) heerlijke cocktails. Ondertussen kletsten we over leuk onderwerpen. Nadat we gegeten hadden gingen er een paar meiden richting huis, en met de andere meiden dronken we nog een cocktail. Ik nam een firebal (proeft net als het welbekende snoepje). Op een gegeven moment wilde ik wel ergen met de voetjes van de vloer maar de stad zelf was nog niks aan. Dus we vertrokken weer richting Veendam waar we samen met de jongens nog even een klein anderhalf uurtje de dansvloer onveilig maakten.

wetransfer-cadc5c1

Rond 3 uur lagen Robert en ik op bed, en rond 12 uur werden we weer wakker. Waarna wij nog een hele dag napret hadden over alles wat we samen beleefd hadden. We zijn dankbaar voor deze ervaring, hebben beide erg genoten en koesteren deze herinneringen.

bedankt lieve vrienden!

xox bride-to-be Joyce

Advertisements

21 thoughts on “Vrijgezellenfeest!

  1. Je sis kebab is echt geweldig, haha! Zag later al dat Aron er nu een nieuwe vriend bij heeft 😉 Nog even en dan is het al zo ver, spannend hoor!!

  2. Wat ontzettend leuk zeg! Ik had 2 jaar geleden ook een vrijgezellenfeest van een vriendin en toen hebben we een heel servies voor haar gemaakt. Dat was ook super leuk.

  3. Haha zie Rob al denken… van help wat gaat er dan gebeuren?? hihi. Het ziet er geslaagd uit lekkere drankjes en eten. Heerlijk na genieten hoor! Maar morgen is The Big Day!!!!! Heel veel plezier morgen!!

  4. Pingback: June highlights -

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s