Wedding win week #6

Wauw jongens (meisjes) wat gaat de tijd snel! Het is inmiddels woensdag en de grote voorbereidingen zijn begonnen. Vandaag gaan mijn (bijna) grote man en kleine man naar de kapper en worden mijn wenkbrauwen gedaan. Verder krijg ik vandaag een set gelnagels, omdat ik onder stress situaties toch niet van mijn nagels af kan blijven. Ook moet ik ‘s avonds nog even naar school voor een voorlichting. En tussen door? Ga ik samen met mijn moeder de corsages maken.

Ook voor jullie staat er vandaag weer iets leuks klaar namelijk een winactie met de stempel site moosmade. Moosmade is een website met unieke stempels, gemaakt door verschillende ontwerpers Ik zelf kwam op de site terecht toen ik opzoek ging naar unieke stempels om onze bruiloft me te personaliseren. En dit lukte, ik kocht een stempel met de tekst “en ze leefden nog lang en gelukkig“. Onze gasten hebben hem al mogen bewonderen op de enveloppe van de trouwkaart. 

IMG_0303

Nu mag ik van Moniek van moosmade aan twee personen een leuk verassingspakket weg geven. Ik weet wat erin zit en kan vertellen dat het erg leuk is! Dus ben jij dol op stempels/stempelen, schrijf je graag brieven doe dan mee aan deze winactie!

Wat moet je doen om te winnen?

Like de facebook pagina van moosmade en mamajoyce

en laat een comment achter!

De winactie loopt tot en met 13 juli, 14 juli mail ik de winnaars!

succes xx Bride to be Joyce

Advertisements

18 thoughts on “Wedding win week #6

  1. Die is echt heel leuk. En heel origineel van jou om een stempel op je envelop te zetten!
    Succes met het voorbereiden voor je grote dag 😉

  2. Allereerst gefeliciteerd met jullie trouwen! Wat een mooie foto had je op facebook gezet! Ik waag graag een kansje bij deze winactie; ben gek op mooie stempels! Ik heb allebei jullie facebookpagina’s geliked. Geniet van de eerste pasgetrouwde dagen met je mannen! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s