Onze bruiloft

IMG_1331

28 juni 2013 – Een dag om nooit te vergeten. Om kwart voor 8 ging de wekker en om half 9 zat ik klaar voor de kapster, die bij mij thuis mijn haar zou doen en dat van mijn moeder. Ondertussen gingen Robert en Aron alvast naar zijn ouders toe. De ochtend vloog voorbij haar en make-up werden gedaan en even later vertrok ik naar boven om samen met mijn moeder mijn jurk aan te doen. Ik wilde namelijk dat mijn moeder de eerste was die mijn jurk zou zien en tevens mijn jurk zou dicht maken. Daarna mocht ik nog 1,5 uur wachten op onze slaap kamer aangezien het huis vol liep en Robert als eerste mij mocht gaan bewonderen.

De tijd tikte snel weg, en de zenuwen die ik amper had, kreeg ik 10 minuten voordat Robert mij kwam ophalen. Om 13:00 kwam hij me ophalen, samen met Aron. Dat moment was betoverend, onbeschrijfelijk!  Ik kan gewoon niet zeggen wat ik op dat moment voelde. Het was magisch. Meteen daarna vertrokken wij met z’n drietjes richting de eerste foto locatie. We hadden echt geluk met het weer en konden overal foto’s maken. Na een uurtje kwamen de dag gasten erbij en hebben we samen foto’s gemaakt. Alles liep zo soepeltjes echt fijn!

1047943_403012719807152_421788189_o

Daarna was het tijd voor het gemeentehuis, tijd om ons jawoord te geven. Het plein stond vol, vol met genodigden en nieuwsgierigen heel leuk! Ik werd weggegeven  door mijn vader, iets wat ik graag wilde en niet verwacht had. Mijn vader kreeg zoals altijd iedereen aan het huilen, een laatste kus en het was goed. De ceremonie begon en werd afgewisseld met een lach en een traan en een hoop humor om twee peuters die letterlijk over de grond rolden haha. Onze ambtenaar (waarvan ik weet dat ze dit leest) zette ons eventjes voor het blok haha! We kregen namelijk allebei een trouwgelofte in onze handen gedrukt, iets wat ik wel wilde doen maar Robert niet zo zeer. Maar toen het moest was het prima, het waren woorden die klopte en die ons beide een traantje lieten weg pinken. Tijdens de ceremonie waren er veel mooie momenten, ik beschrijf alles beknopt omdat ik het persoonlijk vind wat er allemaal gezegd is.

IMG_1094

Na de ceremonie mochten wij op het balkon staan van het gemeentehuis in Veendam, hier had ik echt mijn momentje van het “prinses voor een dag” verhaal. Daarna liepen we door een haag van bubbels. Na de ceremonie gingen we nog even een aantal foto’s maken en daarna was het tijd voor FEEST!

We hadden een heerlijke bbq, met daarop gevolgd een super feest! We kregen een mooie speech van onze ceremoniemeester en een fotopresentatie van ons als kleintjes tot en met nu. Daarna barste het feest los. Op een gegeven moment kregen we nog een lied geschreven door vrienden van onze ouders. Heel mooi en bijzonder!

1008783_573117759393874_600486364_o-1

Het einde van de avond sloten we af met een traan, het nummer nothing else matters  werd gedraaid en de vriendengroep brak even emotioneel. Het gemis op dat moment was groot, en we hebben hem even herdacht. Daarna dronken we nog een aantal drankjes en was het tijd om de tent letterlijk en figuurlijk te sluiten. Het feest was een groot succes en er zijn ontzettend veel leuke moment geweest.

Ik heb genoten van onze dag, ik heb genoten van de liefde en alles wat er om ons heen gebeurde. Via deze weg willen wij ook nog even in bijzonder onze ceremoniemeester bedanken! Zonder jouw was de dag niet zo perfect geweest!!! 

Advertisements

27 thoughts on “Onze bruiloft

 1. Jeetje, dit klinkt gewoon magisch ook. Krijg er tranen in mijn ogen van als ik lees dat jullie die vriend zo hebben herdacht..zo was die er toch bij. Wat zagen jullie er fantastisch uit!

 2. Mooi geschreven meid we hebben ook genoten het was ook een fantastische dag idd om nooit te vergeten
  Liefs papa en mama

 3. Het was een prachtige dag en jullie zagen er stralend uit, en we hebben genoten van Aron.
  Een mooi feest een dag van mooie herinneringen.
  Liefs pap&mam

 4. Zo wat moet dat een mooie dag zijn geweest, erg mooi geschreven en wat zagen jullie er prachtig uit… Wauw geniet nog maar na van al deze mooie momentjes op deze dag.

 5. Wat een magische en mooie dag moet het geweest zijn. De foto’s spreken boekdelen, prachtig! Stiekem met een kleine brok in m’n keel, ik vind het iets heel bijzonders! Lekker na genieten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s