Spam je blog!

spam-je-blog-3

 

Aangezien ik nog steeds ziek op de bank lig vind ik het wel weer tijd om ongestoord te spammen op mijn site! Dus heb jij een leuke webshop of blog laat je link achter en dan kan ik lekker blogs gaan lezen terwijl ik uitziek.

xox Joyce 

Advertisements

32 thoughts on “Spam je blog!

 1. Ik ga alle reacties bekijken vandaag. Goed idee!

  http://lifebynem.wordpress.com – vooral over leuke dingen, reizen/plaatsen in de wereld, makkelijke DIY ideetjes en recepten die iedereen kan maken (bv kindersushi). Persoonlijke blogs gaan over liefde en ziekehuizen omdat ik (ernstig) ziek ben en weer beter ga worden!

 2. Yay, ik love spam artikelen!

  Mijn blog is http://www.younailedit.net, een blog over voornamelijk nailart. Maar je ziet ook een hoop andere dingen voorbij komen! M’n blog is van tijd tot tijd vrij persoonlijk, dit kenmerkt You Nailed It als ‘mijn’ blog en uitlaatklep. Zie ik je daar? 😉

  x

 3. http://Www.geeksters.nl
  Omdat vrouwen ook van de nieuwste technische snufjes op de hoogte gehouden willen worden! Daarom kun je dagelijks nieuwe artikelen lezen over camera’s, computers, tablets en game consoles. Maar, omdat we vrouwen zijn en het oog en de creativiteit ook wat wil, kun je op deze website ook terecht als het gaat om DIY-stuff, gadgets en artikelen over accessoires.

 4. Mijn blog & shop Emeral Beautylife Cosmetics
  http://www.extreme-beautylife.nl
  ****

  Je vindt hier Professionele make-up, Beautytricks, tips & how to, en make-up inspiraties

  Alle Beautywomen zijn welkom:Als je bestelt bij Emeral Beautylife Cosmetics krijg je 10% korting. Vergeet hierbij niet je GRATIS CADEAU uit te kiezen! ***

 5. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik heb ook een spam your blog, laat vooral je blog even achter want ik vind het superleuk om even te bekijken. Ik ben Mervet trouwens en ben de eigenares van de beautyblog Beauty&Me! Ik blog vooral over beauty, make-up enzo. Maar er komt ook elke dag een Quote of the day online, moet je zeker ook een keer lezen! Lijkt me ontzettend leuk als je een berichtje achter zou laten en natuurlijk als je je blog ook even achterlaat bij de spam your blog!

  Ik heb Bloglovin, dus je kan me volgen via bloglovin op mijn site staat een volgknop!

  kuss!

  site: http://beautyandmeblog.blogspot.nl
  Twitter: @meandbeautybyme
  Facebook: https://www.facebook.com/pages/BeautyMe/370130896421408?ref=hl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s