Duux baby food center

Regelmatig ontvang ik persberichten en vaak laat ik ze aan mij voorbij gaan. Ik lees ze altijd wel maar ik wil/kan er vaak niks overschijven. Nu ontving ik afgelopen week een persbericht van de duux baby food center, had ik die maar toen Aron nog kleiner was!  De duux baby food center is een apparaat voor de bereiding van babyvoeding. Gezonde hapjes in plaats van de potjes waar zoveel meer inzit als dat je baby/peuter nodig heeft.

De Duux baby food center, kan alles wat je nodig bent voor het maken van babyvoeding. Hij kan de maaltijd stomen, hakken, pureren en opnieuw verwarmen. Ideaal dus. Ik zelf werd er helemaal blij van! De duux baby food center kan zelf je flesjes opwarmen en steriliseren. Wat zei ik? Hij kan alles! Hij kost €109,- euro en hij is o.a. te koop bij babyplanet (of hier in Veendam bij babycare!)

duux-baby-food-center foto_foodprocessor_lifestyle header_foodprocessor

 

 

Wat vinden jullie van dit product en zouden jullie het kopen?

xox Joyce 

Advertisements

6 thoughts on “Duux baby food center

  1. Nope Nee Noppes. Hij ziet er leuk uit dat wel.

    Wij hebben tot 6 maanden gewacht met bijvoeding en zijn toen gestart met Rapley. Heerlijk zelf eten zonder gemier met pureren.

  2. Als aupair maakte ik al het eten zelf, wat ik overigens zelf ook zou doen in de toekomst. Gewoon vers en zonder toegevoegde dingen. Wat ik gebruikte was de Babycook, een perfect ding die alles maakt, dus groente, fruit en ook kan malen. Ideaal en zeker het geld waard!

  3. Ik vind het persoonlijk een erg duur apperaat, ik heb de jongste bijna nooit potjes gegeven en idd alles zelf gepureerd of op de Rapley manier. Na een tijdje eten ze gewoon met de pot mee, en happen en kauwen ze gewoon zelf, dan vind ik dit een vrij dure uitgave voor zo korte periode.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s