SHOPLOG | Sans-online

Een tijdje terug had Marije van miss-m een winweek, die ze deed voor haar verjaardag. Er zaten een paar super leuke winacties bij en ik deed mee met de winactie van sans-online. Mijn kast kan namelijk nog steeds gevuld worden haha. Ik had geluk want niet veel later kreeg ik te horen dat ik gewonnen had! Shoppen maar, die zelfde dag nog bestelde ik een aantal leuke kleding stukken uit de sale van sans-online.

IMG_0056

Aller eerst een jurkje van VILLA, ik dacht toen ik hem bestelde dat er een ligt kleurtje in zat. Dit leek ook zo op de plaatjes. Toen ik hem uit de verpakking haalde dacht ik eerst: WAUW vel! haha Toen ik hem eenmaal aan had leek hij super leuk en het is nu mijn favoriete jurkje! Het jurkje is van een heel luchtig stofje, dus je ideaal voor de warme zomer die wij nog gaan krijgen (hoop ik!)


IMG_0058

Ook kocht ik een leuk mint kleurig shirtje van Vero moda, het is een kort model. Hier moet ik wel even aanwennen ik koop bijna altijd kleding die wat langer is. De achterkant van het shirtje is van kant, ik vind het echt een super mooi detail!

IMG_0063

En als laatste kocht ik een leuke sweater van only, ik had helemaal geen goed en lekker zittende sweater meer dus het kwam echt goed uit.  De sweater is bedrukt met een rozen printje, super leuk dus!!

IMG_0065

Wat vind jij van deze aankoopjes? En vinden jullie het ook leuk als ik shoplogs maak van Aron zijn kleding?

Advertisements

11 thoughts on “SHOPLOG | Sans-online

  1. Wat leuk om te zien wat je van het shoptegoed heb gekocht. Ik vind Sans echt een superleuke winkel! Veel plezier met je kleding. Het jurkje is echt super!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s