Bowlen en uiteten!

Twee week geleden stuurde vriendin Sanne een berichtje dat hun zoontje graag met Aron wilde bowlen. Zo gezegd zo gedaan, direct gepland want anders wordt het niks haha! Gisteren was het zover, we gingen met de auto naar de bowlingbaan en hadden de baan voor ons zelf. Wat een lol, en hoeveel genieten is het als je, de kids zo ziet stralen. De jongens gooide om de beurten en wij gooiden gewoon onze eigen beurt. Aron had al een keer eerder gebowld en vind het gewoon super leuk. Niet dat de kegels om vallen maar gewoon het “gooien” (rollen) met de bal. Bas deed het voor het eerst en vond het ook super leuk!

bowlen en uiten

Nadat we een uurtje gebowld hadden gingen we lekker uit eten. We zouden eerst hier in Veendam bowlen maar toen bleek de bowlingbaan hier dicht te zijn. We zouden dus ook hier eten bij een pannenkoekenhuis. We kozen ervoor om even de grens over te gaan en te eten bij de Olle rheen. Dit is een buffet restaurant met een boel schnitzels, spare-ribs, kip en ander vlees. (oja en heel veel groente hoor!) Bij dit restaurant hebben ze een super groot klimtoestel net als bij een ballorig dus wij regelden een plekje bij het toestel.  De jongens hadden al helemaal geen beeld meer voor het eten en hebben heerlijk gespeeld!

bowlen en uiten1

Het was een super gezellig middagje! Binnenkort zullen wij nog een paar leuke uitjes hebben met Bas, want papa en mama van Bas gaan hard klussen in hun nieuwe huisje! 

xox Joyce

Advertisements

5 thoughts on “Bowlen en uiteten!

  1. Zo te zien hebben de jongens zich goed vermaakt met het bowlen, leuk idee hoor. ik wil ook zeker nog een keer over de grens om daar te eten. Vergeet het steeds en dan belanden we al snel bij Yankee Doodle, terwijl Duitsland ook zo leuk is,

    xoxo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s