Workshop chunks maken!

Vorige week woensdag had ik een super leuke workshop bij Sharmayne van mydailythings. De workshop was het maken van chunks  zoals die drukknoopjes op de noosa armbanden. Het was echt super leuk om te doen, en voor mij ook weer een stap. Ik ging namelijk naar een groep waarvan ik helemaal niemand ken, op Sharmayne na dan. Het was leuk, het ging goed en ik had weer positieve energie erbij!

Tijdens de workshop gingen we 6 chunks maken, 3 met klei 2 met foto’s/plaatjes en 1 met plastic. Het kiezen van de kleuren en printjes was ontzettend lastig haha. Het was echt super leuk om te doen, en ik heb ook veel nieuwe technieken geleerd die ik zelf weer kan toepassen. Ik zit er namelijk aan te denken om zelf ook chunks te gaan maken, het was echt super om te doen namelijk. Vooral ook chunks met foto’s die zijn zo uniek. Ik had eentje gemaakt met een trouwfoto, en ik moet zeggen dat ik hem echt super vind haha!

De workshop werd gegeven door een vrouw van handmade putons, ze maakt zelf chunks en geeft daarin dus ook workshops. De uitleg die we kregen was duidelijk en goed.Je kan zelf ook een workshop boeken, en ik zit eraan te denken om bij mij ook een workshop te geven. Dus heb je zin laat het me weten!

foto’s!

DSC_0374

 

DSC_0369 DSC_0394 DSC_0419

 

Wat vinden jullie van deze leuke workshop? En heeft iemand nog tips voor een leuke workshop? We willen namelijk nog meer leren haha! 

xox Joyce

Advertisements

11 thoughts on “Workshop chunks maken!

  1. Super leuk! Zou ik ook wel een keer willen doen met leuke foto’s etc.
    Ik wil wel een keer een workshop doen waar je zon leuke canvas kan maken met sjablonen en tekst etc. Wil ik graag voor in huis maar is lastig zelf te verzinnen.

  2. Pingback: July highlights -

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s