DISNEY GIVE AWAY!

Vanaf 31 juli komen er 4 nieuwe Disney dvd’s in de winkel. Deze week en volgende week maak je kans op een super leuke dvd van de nieuwe collectie. Ik mag namelijk twee dvd’s weg geven namelijk: De speelgoeddokter: Een knuffel is het beste medicijn en Jake en de Nooitgedachtland Piraten: Jake redt Bucky. Deze week maak je kans op de dvd van Jake en de nooitgedachtland piraten.

B604202_3PA

Jake en de Nooitgedachtland Piraten: Jake redt Bucky

“Jiehoe, we zijn er klaar voor! Hijs de zeilen met Jake en zijn bemanning op een hogesnelheidsavontuur op zee. Volgens het Nooit-Aan-Land-Piraten-Reglement moeten Jake en zijn bemanning met Bucky racen tegen de Jolly Roger en de achterbakse Kapitein Haak. Als Bucky verliest, zal hij voor altijd van Haak zijn! Uiteraard schuwt Haak geen middelen, en wint de race. Maar Jake en zijn ploeg weten misschien wel hoe ze Bucky terug kunnen krijgen. Met de hulp van Peter Pan gaan de jonge piraten een avontuur aan dat ze door Nooitgedachtland brengt, en waarbij ze langs een vuurspuwende draak moeten zien te komen! Met jouw hulp kan Jake’s bemanning Bucky redden uit handen van de sluwe Kapitein Haak. Geniet ook van nog vier spannende afleveringen van Jake en de Nooitgedachtland-Piraten! JAKE REDT BUCKY zit bomvol muziek, stoere piraten-actie, en zeeën van pret, en bewijst dat je een held kan worden door samenwerking, vastberadenheid en vriendschap!”

Wat moet je doen om te winnen?

* Like de facebookpagina van mamajoycenl

* Laat een comment achter waarin je verteld dat je graag mee wilt doen, vergeet niet een geldig email adres te vermelden.

De winactie loopt tot en met zondag 28 juni. Maandag maak ik de winnaar bekend en staat de tweede winactie online! 

Advertisements

8 thoughts on “DISNEY GIVE AWAY!

  1. Ik vind je facebook pagina al een tijdje leuk en jayden vind de nooitgedacht piraten ook helemaal leuk. 1+1 hahahah! Je doet het goed met mamajoyce, heb er respect voor

    Liefs Pasqualle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s