Trouwfoto’s, en nu?

Vier weken geleden was het eindelijk zover, onze bruiloft, de dag waar wij zo lang naar uit gekeken hebben. Een week later  kregen we de foto’s digitaal al binnen. En nu na 4 weken vind ik het wel tijd om de foto’s een plekje te geven maar hoe? Ik wil namelijk dat mensen ze zien, dat ze zien hoe zo’n mooie dag wij gehad hebben en hoe mooi wij eruit zagen. Om ze alleen in de kast te hebben liggen vind ik zonde, dat gaat natuurlijk ook gebeuren maar ook komen de mooiste foto’s in ons huis

 Inlijsten

Foto’s in een klein formaat zijn heel leuk om neer te zetten en makkelijk verplaatsbaar. Hou je van klassiek, kies dan voor zilveren lijstjes. Houten lijstjes hebben een warme uitstraling en aluminium past goed in een modern interieur. Het is ook leuk om een paar kleine lijstjes vlakbij elkaar aan de muur te hangen. Grote ingelijste foto’s zijn echte blikvangers. Met ontspiegeld glas ervoor is vanuit elke hoek van de kamer de foto goed te zien. Liever geen lijst? Er bestaan ook posters en fotobehang op reusachtig formaat.

Op canvas of hout

Laat je foto op canvas drukken en het is alsof je naar een schilderij kijkt. De nieuwste trend is om een foto te laten afdrukken op hout. Vroeger werden schilderijen op hout geschilderd, nog voordat doek werd gebruikt. Hout is een prachtig natuurproduct en laat de foto spreken, het heeft een warme uitstraling is nog duurzaam ook.

Op plexiglas of aluminium Het laten afdrukken van een foto op plexiglas is erg populair geworden. Deze techniek werd al door professionele fotografen en musea gebruikt, omdat het lijkt op glas-in-lood; afhankelijk van de lichtinval is de foto altijd anders en heeft een mooi diepte-effect. Plexiglas lijkt op gewoon glas, maar is heel stevig. Het kan zelfs buiten opgehangen worden. Het voordeel van aluminium dat het kleur- en watervast is en daarom ook geschikt voor buiten. Aluminium is heel licht en kan zwevend opgehangen worden aan de muur, wat een mooi en modern effect heeft, zonder boorgaten.

Foto’s op andere dragers Wees origineel en laat een close-up van je trouwboeket op kussentjes voor op je bank bedrukken, of denk aan placemats voor de keukentafel of foto’s op koffiebekers, mooi gepresenteerd op een dienblad. Een sieraad voor je huis en iedere dag mooie herinneringen aan de mooiste dag van je leven.

Advertisements

2 thoughts on “Trouwfoto’s, en nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s