Fashionable moms

gastblog – Als er aan de Nederlandse moeders wordt gedacht, dan denken we vaak aan de kids, gezelligheid en eten. Fashion is niet het eerste woord dat in ons op komt en dat is jammer. Er fashionable uitzien met een paar kleine kinderen om je heen is namelijk helemaal niet zo moeilijk. Het is een kwestie van een paar goede basics in de kast hebben hangen, zoals die te vinden zijn tussen de online kleding van Bulls & Birds. Die kun je dan combineren met mooie items en voor je het weet ben jij een echte fashion mom!

Untitled01

link.

A real mommy
Hoe single Carry Bradshaw is in Sex in the City, zo getrouwd is Sara Jessica Parker in het echt. Met drie kinderen (waarvan twee een tweeling) heeft ze het maar druk. En toch zie je haar altijd goed gekleed op straat verschijnen. Wel met een grote zonnebril om haar make-uploze gezicht te verbergen. Haar geheim? Een goedpassende spijkerbroek, basic shirts van bijvoorbeeld 10 days op Bulls&Birds en een mooi jasje. Een paar gympies eronder en het ziet er heel vlot en fashionable uit.

Untitled2

link.

Simpel style
Als moeder krijg je er niet ineens 10 jaar bij, al voelen sommige vrouwen dat wel zo. Je bent en blijft zo oud als je bent, dus kleed je daar ook naar. Ga niet ineens oversized kleding dragen, maar koop passende kleding en kijk naar wat de sterren dragen. Deze mama heeft niets anders aan dan een simpele tanktop met een denim short en een paar zwarte laarsjes. That’s all it takes to be fashionable.

Untitled03

 

link.

The real fashion mom

Victoria backham is nog nooit betrapt in een joggingpak. Hoe doet ze dat toch? Ik hoor het je denken, maar het feit is dat ze eigenlijk alleen kleding koopt die goed zit en mooi is. Als je dan ’s ochtends 10 minuten de tijd neemt om je outfit aan te trekken en wat mascara op te doen, dan is het al goed. Geen oversized kleding kopen omdat het makkelijk of goedkoop is, maar zo af en toe een lekker rustdagje nemen en gaan winkelen. Opzoek naar mooie kleding.

 

Advertisements

One thought on “Fashionable moms

  1. Wat een leuk artikel. Ik ben zelf geen moeder maar als ik in mijn vriendenkring kijk dan is het inderdaad waar, de meest moeders hebben kleding aan die te groot is of lopen in kleding die “makkelijk” is en daardoor alle kanten op slobbert.

    Zo moeilijk is het dus niet. Maar dat geldt ook voor vrouwen die (nog) geen moeder zijn. Doe gewoon een klein beetje moeite tijdens het shoppen en we zien er allemaal mooi uit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s