‘Zijn jullie getrouwd?’

Afgelopen zondag hadden Robert en ik date-night. Aron ging bij opa en oma slapen en wij wilden wel graag weer naar de bios toe. In eerste instantie wilden wij naar die nieuwe dans film toe, maar dit veranderde van de week toen wij zagen dat grown-ups 2 in de bios draaide! Grown-ups  1 was al een geweldig film, waarbij ik slap lag van het lachen. Maar grown-ups 2 doet er niet veel aan onder. Het was wel even anders als deel 1. Absoluut een aanrader dus!

Maar terug naar date night, we gingen eten bij de subway. Lekker a-romantisch maar we hadden hier beide zoveel zin in. En omdat in Veendam geen fastfood keten is, zijn dit speciale momentjes haha! Nadat we een heerlijk broodje hadden gegeten, liepen we nog even door de stad. Op zoek naar een lekker ijsje kwamen we uit bij een italiaanse ijssalon op de grote markt. Deze keer besloten we om geen hoorntje ijs te nemen maar een milkshake.

Nadat we besteld hadden, vroeg de meneer van de ijssalon: ‘zijn jullie getrouwd’. Hij bedoelde het als grap maar toen we serieus reageerden dat het echt zo was vond hij het helemaal geweldig. Jong en trouwen was zijn ideaal beeld, in plaats van al die mensen die pas trouwen als ze 35 zijn (zoals hij zo mooi vertelde). Hij bleef het maar zeggen, en ook zijn collega’s moesten het horen. Toch leuk! Om het te vieren kregen we van deze aardige man beide een grote milkshake voor de prijs van een kleintje

1090883_10200300273049956_1897181975_o

Of komen wij nu al over als een getrouwd stel? haha! 

 

Maar is het echt z

Advertisements

10 thoughts on “‘Zijn jullie getrouwd?’

  1. Oh deze reactie ken ik maar al te goed 😉 Heeft ook wel een keerzijde met mensen die juist erg negatief zijn over jong getrouwd zijn..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s