Day Zero Project update!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik begon met mijn day zero project en dat ik er een update over schreef. Inmiddels heb ik alweer een hele stapel doelen gehaald. En zijn er ook een paar doelen verder gevorderd. Op dit moment staat de stand op 37 doelen behaald van de 101. Nog vrij weinig, maar gelukkig heb ik nog even! (mijn doelen lijst vind je hier)

Ik weet niet precies hoe ik moet updaten deze keer. Ik heb namelijk de laatste tijd veel doelen behaald. Het kopje trouwen is helemaal  compleet! Ik heb alles kunnen doen wat daarbij stond, dat betekend dus dat het echt een droom bruiloft was voor mij/ons. Onder het kopje werk/school  heb ik ook iets kunnen afvinken ik weet namelijk wat ik wil worden als ik groot ben. Ik was nog erg zoekende maar ik wil echt dol graag les gaan geven.

Onder het kopje hobby’s heb ik een aantal doelen kunnen afstrepen. Ik heb namelijk 5 pins van pinterest daadwerkelijk uitgevoerd, dit deed ik voornamelijk rondom de bruiloft. En ik heb zelf sieraden gemaakt, en ook een heleboel! haha Verder zijn er veel doelen die nog lopen, waar ik langzaamaan een einde aan kan breien of gewoon doelen die nog meer tijd nodig hebben. Ook heb ik één doel alvast doorgestreept omdat ik van mezelf weet dat het me toch niet gaat lukken. Dit doel was: een jaar lang elke week een pagina van mijn smashboek vullen. Dit betekend dus dat ik een nieuw doel moet gaan verzinnen. Dus als jullie nog een leuk doel weten?

Ik heb mijn dzp lijst weer toegevoegd aan mijn menu balk, zodat mensen het makkelijker kunnen vinden.

Hoe staat het er voor met jullie dzp-lijst? voor diegene die hem ook hebben natuurlijk

xox Joyce 

xox Joyce

Advertisements

3 thoughts on “Day Zero Project update!

  1. Wat gaat dat hard! Die bruiloft heeft inderdaad flink geholpen met je lijst. Bij mij gaat het wat minder snel, ik ben dan ook pas 1,5 maand bezig. Tijd zat voor de rest van de lijst. 🙂

  2. Ik help je graag met je lijstje! Een dagje welness hebben we wel verdiend! Mijn Ro heeft nu al zin in 3 gangen! En de Primark gaan we doen van mijn eerste dikke vette loon haha (grapje, maar we gaan naar de Primark!) xxxxx

  3. Ik heb geen day zero lijstje maar wel een to do or not to do lijstje, ik kon namelijk geen 101 doelen verzinnen haha en 1001 dagen dagen is voor sommige doelen te weinig tijd 😀 Succes met je doelen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s