In de stoomtrein

Gisteren was het eindelijk zover, we gingen met Aron in de stoomtrein. Langs ons huis rijdt 2 of 3 keer per week de stoomtrein van vroeger. En het werd nodig tijd dat we eens een ritje gingen maken. Aron werd ‘s ochtends al helemaal druk wakker en kon echt niet wachten om te gaan. Maar dan moest Aron wel eerst zijn broodje opeten, en zijn melk opdrinken en… Tja vervelende mama!

Om 11 uur kwamen opa en oma en als verassing (voor hun dan) mochten ze mee! We gingen naar het station en dronken een kop koffie, Aron was eigenlijk super ongeduldig en die koffie kon volgens wel een andere keer. Telkens het perron weer op om te kijken of de trein er al aan kwam. Toen de trein er eenmaal aan kwam werd het toch wel spannend.

Toen de trein gekeerd was mochten we erin, snel een plekje zoeken en wachten tot de trein vertrok. Je snap natuurlijk wel dat ons mannetje al helemaal aan het stuiteren was. De treinreis was helemaal geweldig. De conducteur maakte leuk contact en Aron keek zijn ogen uit. Mocht je een keer in de buurt zijn dan is het.

IMG_1085

IMG_1101 IMG_1110 IMG_1127IMG_1139IMG_1159

Advertisements

11 thoughts on “In de stoomtrein

  1. Leuk verslag en wat een mooie foto’s. Goh ik heb Aron nu gezien afgelopen dinsdag en vind het zo’n a
    Schatty. Dat lief stemmetje en hij praat al zo duidelijk. En volgens mij kon je hem geen groter plezier doen dan te reizen met de stoomtrein aan zijn glunderend koppie te zien.

  2. Gaaf dat er bij jullie in de buurt nog met een stoomtrein word gereden! Schitterend om te zien dat Aron daarvan kan genieten. Misschien leuk om eens naar de spoorweg museum te gaan in Utrecht

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s