WEBSHOP | vantilburgonline.nl

Afbeelding 1

 

Ik ben een herfst/winter persoon, ik kan niet wachten tot het weer zover is dat we de winterkleding uit de kast kunnen trekken en de kaarsjes weer aan kunnen doen. Ook hoort bij een nieuw seizoen een nieuwe garderobe, nou niet helemaal natuurlijk maar een paar fashion items kunnen niet missen in je kast. Ik ben alvast wat gaan rondneuzen naar leuke kleding, een nieuwe winterjas en de rest. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op een webshop die voor mij nog onbekend was namelijk vantilburgonline.nl.

Vantilburgonline is een webshop met een ruim assortiment en een grote collectie aan merken (Geisha, Maison Scotch, Desigual, Sandwich, Dept, Expresso G-star,G-star, Cast Iron, Scotch & Soda, Olymp, Diesel, PME Legend). Ze verkopen kleding voor mannen, vrouwen en voor kinderen. Super handig als gezin want je vind er alles in één. De webshop zelf is heel overzichtelijk en je kan op vele manieren de kleding door spitten. Ook hebben ze online mode advies, hierin staan de leukste trends en ook welke kleding stukken erbij horen.

Ik verbaasde mij erg over de verschillende prijsklasse die de site aanbiedt. Ik ben zelf namelijk nog van de budget kleding (vero moda, only) en dat verkopen ze daar!  Ook verkopen ze er kleding van merken als supertrash en Maison Scotch die in een hogere prijsklasse ligt. Dus voor iedereen is er wel iets!

De webshop verzend je bestelling gratis, wat ik absoluut een pluspunt vind. En voor 15:00 besteld? Dan heb je het de volgende dag in huis. Bij inschrijving op hun nieuwsbrief krijg je op je eerste bestelling 5 euro korting!

Ik ga zeker eens bestellen bij deze webshop, ken jij de webshop al?

xox Joyce

Advertisements

3 thoughts on “WEBSHOP | vantilburgonline.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s