‘Ik moet even brandweerman Sam bellen’

Aron is sindskort heel veel aan het bellen, niet echt natuurlijk maar fictief met een oude telefoon. Vorige week was een moment dat ik wel 20x vast in de boom heb gezetten en Aron de brandweer moest bellen om mij te redden. Heerlijk hoe de fantasie van een kind werkt! Vandaag geen mega lang artikel maar een leuk filmpje van Aron, die brandweerman Sam belt om mij te komen redden.

 

Ook heb ik nog een leuk filmpje van Aron, van afgelopen zondag. Wat er gebeurde toen ik heel even naar de wc moest.

Om het laatste filmpje kan ik achteraf heel hard lachen. Op dat moment dacht ik wel even %$$#@!#@%$ want we stonden net op het punt om op verjaardag te gaan. Ach het siert hem ook wel, hij kan zichzelf goed schminken  als een echte tijger!

Ik ben van plan vaker filmpjes te maken van Aron, en misschien ook samen (als in koken met….) wat vinden jullie hiervan?

Mocht je alle filmpjes willen zien die er nu al op staan dat kan hier: youtube mamajoyce

xox Joyce 

Advertisements

15 thoughts on “‘Ik moet even brandweerman Sam bellen’

  1. Haha wat geweldig! Ik heb ontzettend gelachen om het laatste filmpje, wat een schatje! Toch kan ik mij heel goed voorstellen dat het op dat moment erg lastig is om dit te waarderen. Ongelooflijk wat kids in hun hoofd kunnen hebben en wat ze uit kunnen spoken. Hij lijkt echt op je, zo lief! Lijkt mij heel leuk als je meer foto’s en filmpjes kunt plaatsen over jullie en Aron, zo mooi om te zien en wat wordt hij snel groot!

  2. Hahaha, wat een geweldige filmpjes! “Ik ben écht een tijger!” En wat zielig dat je zo vaak vastgezeten hebt in de boom, gelukkig maar dat brandweerman Sam zo vaak langs kan komen 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s