De bedank kaartjes!

Inmiddels zijn er alweer 6 weken voorbij getrokken voor ons als getrouwd stel. Onze (zogenoemde) witte broodweken zijn voorbij en het “normale” leven staat alweer om de hoek te zwaaien! Op mijn wedding-to-do list staat dat je 6 weken na de bruiloft de bedank kaartjes verstuurd. Dat was afgelopen vrijdag. Beter kon het niet want afgelopen zaterdag ontvingen (bijna) al onze gasten hun bedank kaartje.

Een paar weken geleden stond er een gastblog online van webprint. En daarvoor mocht ik voor een x bedrag bestellen via hun. Dat kwam natuurlijk goed uit en ik maakte via hun de bedank kaartjes (en nog een paar andere leuke dingen die jullie nog gaan zien). Het Β maken van de kaartjes was een eitje, ze hebben bij webprint namelijk allema al templates waaruit je kan kiezen. Zijn jullie al nieuwsgierig?

Afbeelding 2

IMG_1015 IMG_1017 IMG_1022

 

Wat vinden jullie ervan? Ik ben er echt super blij mee!

xox Joyce

Advertisements

18 thoughts on “De bedank kaartjes!

  1. Wat heb je dat leuk gedaan! Ik vind hem erg leuk en fris om gewoon een kaart te doen in plaats van ouderwets een envelopje met een klein dik kaartje. Ik denk dat je gasten deze wel graag willen bewaren πŸ™‚

  2. Dit is veel leuker dan gewoon een bedank (tekst) kaartje! zullen vast door veel mensen bewaard of misschien zelfs wel ingelijst worden πŸ˜€

  3. Mooi geworden, ik kende het niet na 6 weken nog een bedankkaartje sturen, meeste bruiloften die ik gehad heb kreeg ik het aan het eind van de avond, of een ander geschenkje!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s