NEW IN | ZOKU SHAKE MAKER

Al de hele zomer roep ik dat ik graag een apparaat wil van zoku. Of het nou de ijsjesmaker is of de shakemaker. Het leek me een leuk item voor in de keuken, om Aron, Robert en natuurlijk mijzelf af en toe mee te verwennen. Een week geleden kwam hij binnen. Helemaal door het dolle heen, haalde ik hem direct uit de verpakking en deed hem in de vriezer, ik wilde hem zo snel mogelijk gebruiken.

IMG_1181

Nadat ik braaf 8 uur gewacht had, haalde ik het ijskoude ‘bekertje’ uit de vriezer en deed ik er een glas limonade in. Dit was het enigste dat ik op dat moment nog in huis had. Nu moest ik ongeveer 7 minuten gaan roeren en schrapen met de bijgeleverde lepel. Oké, dat is niet heel moeilijk. Moet lukken dacht ik zo! Aron wachtte geduldig af, met af en toe de vraag: ‘ is het ijsje nu klaar mama?’ .

Nadat ik ongeveer 7 minuten had geroerd en geschraapt konden we lekker gaan smikkelen, Aron gebruikte een rietje en ik lepelde gezellig mee. Het idee is leuk! Je hebt op deze manier super snel een slush.

IMG_1258

Toen Aron op bed lag ben ik direct gaan zoeken naar heerlijke recepten, voor bijvoorbeeld ice koffie. Dit is ook één van de redenen dat ik hem wilde hebben. Ik wilde namelijk graag zelf ijskoffie maken. Binnenkort zal ik hiervan een recept gaan testen. Ik ben benieuwd!

Volgens Robert is dit wel het laatste keukenproduct die ik mag toevoegen aan mijn collectie haha. Ik heb er nogal wat en ik kan er moeilijk afstand van nemen. “wat nou als ik er ooit nog weer iets mee wil maken. “

Advertisements

3 thoughts on “NEW IN | ZOKU SHAKE MAKER

  1. Ik ken het helemaal niet, maar het lijkt me een leuk hebbedingetje, alleen die zeven minuten roeren, die lijken mij erg lang duren hihi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s