GELEZEN | huisje, boompje, feestje – Jill Mansell

Mansell, Jill - Huisje boompje feestje_thumb_600x926

Het gaat niet goed met mijn reading challenge. Ik had me voorgenomen om dit jaar 50 boeken te gaan lezen, maar ik moet blij zijn als ik er misschien 20 heb gelezen. Het lezen gaat gewoon niet lekker. Ik weet niet welke boeken ik moet lezen, of ik begin aan een boek en ik kom er maar niet door. Over welk boek dat gaat horen jullie binnennkort. Vandaag ga ik jullie vertellen over het boek huisje, boompje, feestje.

Ik heb een zwak voor de boeken van Jill Mansell, ik heb merendeels al gelezen, en ik vind ze ook allemaal leuk! Twee geleden, had ik twee nieuwe boeken op mijn telefoon staan. Ik begon in huisje boompje feestje en merkte al snel dat het een boek was die ik niet weg kan leggen. Een verhaal waarbij je helemaal in komt te zitten. In mijn geval dan.

Het boek gaat over een man, die optimaal geniet van zijn leven. Heeft een goed betaalde baan en goed sociaal leven. Aan aandacht van vrouwen heeft hij ook niet te kort. Maar alles veranderd wanneer zijn zus opeens komt te overlijden, en zijn nichtje aan hem wordt toegewezen. Hij gaat vechten voor zijn nichtje, om uiteindelijk haar pleegvader te kunnen worden. Er gebeurt veel in het verhaal, hij wordt verliefd op zijn buurvrouw en zijn buurvrouw ook op hem. Maar ontwijken het beide, door het nemen van een andere relatie.

Ik heb twee dagen gedaan over het boek, dat betekend dus voor mij dat het een goed boek is!

Advertisements

8 thoughts on “GELEZEN | huisje, boompje, feestje – Jill Mansell

  1. Hee mede Jill Mansell fan! Super leuk dat je deze hebt gelezen! En iedereen heeft zo’n fase dat hij/zij wat minder door een boek heenvliegt of zelfs amper een boek kan beginnen. Is dus helemaal niet zo gek en ik hoop dat je gauw weer lekker de smaak te pakken hebt. Leesze ❤

  2. De boeken van haar zijn altijd leuk! 😀
    Misschien binnenkort eens kopen. of voor mijn verjaardag vragen haha.

    Nog een leestip (leest ook makkelijk weg en vond het een heel leuk, vrolijk boek): de honderdjarige man die uit het raam sprong en verdween (zo ongeveer).

    Succes nog met lezen!

  3. Ik ken haar nog niet, maar ik zal het zeker even zoeken zodat ik het op mijn e-reader kan zetten. Tijdens de vakantie alle boeken van Suzanne Vermeer gelezen en de boeken van Floor Faber en Herman Koch.. En heb nog zoveel boeken op mijn e-reader staan. Misschien maar eens lezen tijdens Studio Sport ofzo haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s