Huwelijksreis!

Huwelijksreis, vakantie? Dat zouden jullie niet meer toch? Dat klopt, tot dat we een leuk aanbod kregen. We zijn namelijk vorige week een weekje naar Limmen geweest. Limmen is een klein dorp (waar je in en uit rijdt haha!) dicht bij Castricum. Castricum betekend zee, en dat betekend weer dat ik een gelukkig mens wordt. We zijn er geweest van zondag tot zondag en hebben heerlijk genoten.

 IMG_1296

De eerste dag hebben we niet zoveel gedaan, we kwamen rond 12 uur aan in het huisje en hebben een beetje de boel opgeruimd en een broodje gegeten. Daarna hebben we de fietsen gepakt en zijn we richting Castricum gefietst. Op een gegeven moment zagen we dat er een jaarmarkt was, super leuk! We hebben er overheen gelopen, en Aron heeft 2 keer in de draaimolen gezeten.

IMG_1321

De tweede dag gingen we richting schiphol. Over ons huisje zagen we de eerste dag allemaal vliegtuigen en wij hadden Aron beloofd om deze week vliegtuigen te gaan kijken. Dat was een goed idee, want Aron vond het super leuk! Je kon op schiphol ook in een namaak vliegtuig en we kregen Aron er amper uit. Verder deden we niks behalve ‘s avonds naar het strand gaan.

IMG_1439

De derde dag gingen we naar Volendam. In eerste instantie wilde ik daarheen om dat ik zo’n toeristische foto in klederdracht wilde maar ik vergat dat idee snel. Bah wat verschrikkelijk vind ik het nu haha! We gingen in Volendam op een bootje richting Marken (tip: doe dat niet, marken is saai! haha) We hebben een rondje gelopen en aten onze zelf mee gebrachte broodjes op, op een bankje. Daarna reden we langs Zaandam, en tja wat zit er in Zaandam? Een primark! We zijn er in geweest, en hebben ook het één en ander meegenomen maar je zult ons er niet snel weer zien. Aron vond het ook echt verschrikkelijk. haha! Zaandam zelf is trouwens wel een mooie stad. We hebben na die tijd samen een heerlijke pizza gegeten.

 IMG_1528

De vierde dag fietste we naar Heiloo voor een paar boodschappen en deden verder helemaal niks. Daar is vakantie ook voor toch? We gingen ‘s avonds nog wel naar Egmond aan Zee toe. Dit hadden we achteraf beter niet kunnen doen. Er was daar namelijk markt en geen parkeerplek meer vrij. Nadat we een half uurtje hadden rond gereden konden we eindelijk de auto ergens neer zetten en het strand op. Aron vond het erg leuk. De zee inrennen en zandkastelen bouwen. Om negen uur gingen we nog even wat drinken. We hadden geluk dat Aron die middag lekker lang had geslapen, zo konden we lekker lang op het strand blijven die avond.

IMG_1712

De vijfde dag gingen we lekker zwemmen in Alkmaar. Alkmaar heeft een super mooi zwembad, en terwijl we daar heen reden kwamen er super veel herinneringen naar boven. Ik ben daar vroeger een paar keer geweest toen mijn tante en gezin nog in Nederland woonden. Het was leuk en voelde goed. Ik at daar bijvoorbeeld mijn aller eerste broodje met chips. haha! Die avond gingen we lekker bbq-en! Gezellig

IMG_1753

De zesde dag gingen we naar Alkmaar! Robert moest nieuwe zaalvoetbal schoenen hebben en Aron moest gewone schoenen hebben. Ook was er kermis in Alkmaar en omdat we eigenlijk nog naar een pretpark wilden kozen we ervoor om in Alkmaar maar wat leuke attracties uit te kiezen. Aron ging in een aantal attracties en we gingen met z’n drietjes in een mini achtbaan. Ook deelden Aron en ik aardbeien in witte chocolade, lekker! ‘S avonds mocht ik kiezen wat we gingen eten, en ik wilde de hele week al sushi. We zochten een sushi toko uit. De sushi toko waar we gingen eten was super leuk en lekker! De warme gerechten werden bij ons aan tafel gemaakt. Robert proefde voor het eerst sushi, en hij vond het (gelukkig) ook erg lekker! Daarna gingen we wederom nog even naar de zee.

IMG_1899

Dag 7, de laatste dag. Zaterdags was voor ons de laatste dag. We ruimde ‘s morgens al veel spullen op en pakten alles alvast in wat we niet meer nodig waren. Daarna vertrokken we richting Heiloo, daar werd Dolfin Rock gehouden. Een super leuke activiteiten middag voor kinderen om geld binnen te halen voor dolfijnen therapie. Het was erg leuk, we kochten voor Aron een stapeltje bonnen en hij mocht zelf kiezen wat hij allemaal wilde doen. We hebben er ongeveer drie uurtjes rond gelopen, en we hadden en blij kind om ons heen (de hele week trouwens). Tegen half 4 waren we weer bij ons huis, we hadden besloten om de laatste avond aan zee te eten. De keus was makkelijk, we wilden namelijk bij Zoomers eten. We bestelden voor Aron poffertjes en we namen zelf een zomers toren. Hierop zaten allerlei koude en warme hapjes. Super lekker! Na het eten liepen we nog een rondje op het strand om daarna voor de laatste keer de auto in te stappen naar ons huisje.

IMG_2042

De volgende ochtend zouden we namelijk tussen 9 en 10 weer richting huis vertrekken. We hebben echt een super vakantie gehad. En hopen er nog een keertje heen te kunnen. Maar voor nu genieten we even weer van ons drukke leventje.

 

Advertisements

16 thoughts on “Huwelijksreis!

  1. Dat klinkt als een heeerlijke vakantie 🙂 wat fijn! En volgende x moet je alleen naar de primark :p ik was 1x met mijn schoonzus en haar zoon dat vond ik ook zo verschrikkelijk toen haha

  2. Wat klinkt het als een heerlijke vakantie/huwelijksreis! Ik wilde eerst nog een keer naar marken, maar dat ga ik niet meer doen haha! En wat een leuke fotos zijn het ook, vooral die met jou, Aron en Robert op het strand

  3. Wat leuk dat je toch nog een huwelijksreis had! Klonk alsof je een gezellige tijd had en de foto’s zien er leuk uit. Grappig dat Aaron zo van vliegtuigen houdt, ik vond vliegtuigen toen ik klein was hartstikke eng!

  4. Wat een super fijne vakantie hebben jullie gehad en wat een heerlijk verslag om te lezen en te bekijken. Ik geniet met jullie mee als ik het lees. Prachtige foto’s op het strand en wat super die foto in het vliegtuig! Nu lekker genieten van de mooie herinneringen en veel succes met het drukke leventje ❤ You can do it !

  5. Heerlijk zeg toch nog even lekker tussenuit met de gezin! Misschien is deze niet geplande huwelijksreis nog wel VEEL leuker, omdat het juist niet gepland is, lekker onverwachts.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s