Disney give away

Ik heb weer leuke winacties voor jullie klaar staan in samenwerking met Disney! De komende vier weken zal er elke donderdag een winactie met een leuke Disney prijs voor jullie klaar staan. En het enigste wat jullie hoeven te doen is een reactie achter laten met dat je mee doet en een like op de mamajoyce facebookpagina!

Tijdens deze eerste winactie maak je kan op een mooie litho van de kleine zeemeermin. Een film die bijna iedereen wel kent denk ik. Maar wat is een litho? Een Litho is een unieke afbeelding van Disney die uniek zijn. Dus er zijn er vrij weinig van. Deze plaats is super leuk om te lijsten en eigenlijk een leuk item voor de echte Disney fan.

Litho LM

Wat moet je doen om te winnen?

Je laat een leuke comment achter waarin je verteld dat je graag mee wilt doen en je liked de pagina van mamajoyce.nl dit gedaan? Dan doe jij mee! De winactie zal lopen tot en met disndag 10 september. De winnaar wordt via facebook bekend gemaakt en ontvangt ook een mail van mij.

xox Joyce

Advertisements

2 thoughts on “Disney give away

  1. Die zou ik heel graag willen winnen omdat mijn dochter helemaal gek is op Ariel. Sinds we de film hebben is dat het enige waar ze nog over praat. In de vakantie moest iedere dag de film op en nu wilt ze graag een zeemeerminnenstaart hebben šŸ˜€
    Als ze buiten gaat spelen is zij Ariel en de buurjongen Botje hihihi

  2. Ik zou het wel heel mooi vinden om hem te winnen. Mijn dochter word 10 september namelijk alweer 3 jaar! Een heel mooi verjaardagscadeau dus…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s