Action naamslinger!

Ooh ze hebben zo iets leuks bij de action! Namelijk pakketjes om zelf naamslingers te maken. Super leuk voor verjaardagen en andere feestdagen En je betaald voor een set 1,49! Geen geld dus. Je moet de slinger zelf in elkaar zet, maar het werkt echt super makkelijk. Je haalt een touwtje door de letters heen en zet ze vast met splitpennen. Makkelijker kan haast niet toch? Ik maakte een slinger met onze namen, en hing hem aan onze nieuwe bar in de tuin.

IMG_2180 IMG_2182 IMG_2184

 

Wat vinden jullie van de slinger? Ik denk dat ik hem sowieso ga gebruiken voor Aron zijn verjaarag! Lekker persoonlijk 🙂

xox Joyce

Advertisements

7 thoughts on “Action naamslinger!

  1. Ja, dat is echt heel erg leuk! Is weer eens wat anders dan die ‘saaie’ gewone versielsels (is dat een woord…spellingscontrole zegt van niet…;-)) Ik was gisteren ook weer bij de Action, zo leuk! Ik weet zeker dat je op Aron zijn verjaardag hier leuke reacties op gaat krijgen van je visite!

  2. Oohh wat leuk zeg! Ga daar ook gauw eens voor kijken! Hoe zit dat met die pakketjes? Zit het hele alfabet erin offehh…?! Echt onwijs leuk , en dat voor dat geld! Thanks voor de tip!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s