WEBSHOP | House of gerry weber

Ik heb weer een nieuwe shop ontdekt op internet. Een shop bomvol met leuke kleding, hogere prijsklasse. De webshop http://www.house-of-gerryweber.nl/. In de webshop verkopen ze kleding van de merken gerry weber, taifun en samoon. Voor mij zijn het onbekenden merken en ben dus even rustig gaan rond kijken in de webshop.

Ik zelf vind de kleding op de site voor mensen van een iets oudere leeftijd. Je zult dan ook niet snel zien dat ik er wat koop. Toch zag ik bij de tshirts wel een aantal leuke shirt staan. Die ik zelf nog wel zou dragen onder bijvoorbeeld een leuk jasje. Waarvan ze overigens ook wel een heleboel leuke van hebben.

 

Ook bij de broeken vond ik een aantal leuke broeken. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ik in elke categorie wel een aantal leuke items kon vinden. Van de jurken/rokken categorie werd ik opzich wel blij. Ze hebben namelijk veel simpele jurkjes in verschillende kleurtjes en/of motiefjes. Ik ben zelf dol op jurkjes helemaal nu de winter er weer aan komt met een mooie dikke panty erbij aan.

Als laatste keek ik nog even in de tassen categorie. Ik vond hier helaas niet veel leuks. Aangezien ik een tassen tik heb is dit één van de eerste dingen waar ik naar kijk op een webshop. De tas die ze verkochten is ook niet echt mijn stijl en handig voor mij. Ik heb namelijk altijd een big shopper of iets in die trant bij me aangezien ik altijd veelte veel met mij mee sleep.

Advertisements

4 thoughts on “WEBSHOP | House of gerry weber

Comments are closed.