Tag | School

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag deed, maar ik zag op een andere blog volgens mij die van Anne deze tag. Bij deze tag ga ik vragen invullen met betrekking tot school. Aangezien ik weer naar school ga vind ik het leuk om deze tag te doen. Hij past er goed bij, bij de situatie waar ik nu in zit.

Back To School Supplies | via Tumblr

Naar welke klas ga je?
Ik ga naar de tweede klas van mijn opleiding.

Wat is je minst favoriete vak en meest favoriete vak van school?
Mijn minst favoriete vak is Nederlands, dat komt mede doordat ik er niet zo goed in ben. Mijn favoriete vak (tot dusver) is ontwikkelings gerichte activiteiten. Tijdens deze les leren we alles over ontwikkelings gerichte activiteiten.

Wanneer moet je weer naar school?
Ik ben inmiddel alweer drie weken op school. Afgelopen week schreef ik er nog een blog over.

Hoelaat word je wakker?
Op de dagen dat ik naar school moet, gaat mijn wekker om 06:00 uur. En de dagen dat ik naar stage ga, dan gaat mijn wekker om 07:00. Vroeg! Ben dan ook blij als het weekend is en je iets langer kan slapen.

Hoelang doe je erover om je klaar te maken voor school?
Ik doe er meestal een half uur over, ik snooze een half uur en dan binnen een half uur klaar maken haha. Ik redt het ook altijd! Ik douche dan vaak nog, ik smeer mijn brood en maak mezelf verder helemaal klaar. Op de ochtenden dat ik ook Aron moet klaarmaken heb ik echt een uur nodig.

Waar heb je zin in dit jaar?
Ik heb echt zin in mijn stage, ik vind de eerste drie week super leuk en ik kan dan ook niet wachten tot ik nog meer van mezelf kan laten zien. Ik ben ook blij dat ik mijn richting heb gevonden.

large1

Waar koop jij je schoolspullen?
Ik koop bijna al mijn schoolspullen bij de hema, ik ben een sucker voor de schattige spullen van de hema. Ook de action loop ik regelmatig in voor handige school spullen. Op mijn to-do list staat nog een artikel over mijn must have school spullen. Hierin in laat ik zien welke artikelen ik absoluut moet hebben voor school.

Broek of rok?
Ik draag het liefst jurkjes, rokjes! Maar ik betrap me erop dat ik de laatste tijd alleen maar broeken draag maf! haha Straks als de hema weer mijn favoriete panty’s heeft zal ik weer al mijn jurkjes uit de kast trekken.

Rugzak of handtas?
Ik draag vaak een handtas, toch denk ik dat een rugtas op sommige schooldagen een stuk handiger is. Alleen vind ik een rugtas niet bij jurkjes staan haha! Dus dan voel ik me weer verplicht om een broek aan te doen.

Drie musthaves voor school.
1. Notitieblok, zodat je altijd alles kan noteren
2. Pen, om alles op te kunnen schrijven
3. Elastiekje, om je haar vast te binden. Dit vind ik echt een must want ik wordt altijd gek van mijn haar tijdens het werken.

Beste tip voor school.
Je zit er voor jezelf, neem dan ook je eigen verantwoordelijkheden.

Welke agenda heb je?
Ik heb een moleskine agenda. Ik ben er echt super blij mee. Ik heb de weekplanner met notitieruimte. De ene helft is je agenda en de andere helft is notitieruimte. Ideaal!

Dit was de tag! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en wat is jullie beste tip voor school?

xox Joyce

 

 

Advertisements

6 thoughts on “Tag | School

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s